Ružan prekid: Nakon lijepe Hrvatice s nestašnim tenisačem prekinula ruska tenisačica

Foto: Instagram

ZLOČESTI dečko tenisa Nick Kyrgios prekinuo je s ruskom tenisačicom Annom Kalinskajom, a ako je suditi po njenoj reakciji na njegov spomen, nisu u dobrim odnosima.

Iako nije poznato koliko su dugo bili skupa, u ožujku su zamijećeni zajedno na ulicama Acapulca. Zajedno su bili i nedugo nakon toga na košarkaškoj utakmici u Los Angelesu.

Idila nije dugo trajala.

Kalinskaja je nedavno objavila crno-bijelu fotografiju s komentarom: "Ti nisi zločesti dečko, ti si jednostavno loša osoba", a njeni fanovi uvjereni su da govori o Kyrgiosu.

Kasnije je napisala: "Jebeni energetski vampir", no tu je objavu obrisala.

U ponedjeljak je odgovarala na pitanja svojih fanova, a nekog je zanimalo što je s njim.

"Prekinuli smo. Nismo prijatelji. Razumijem da ste vi njegovi prijatelji i to je u redu, ali neću pričati o njemu. Molim vas da me poštujete", napisala je.

Kyrgios je ranije bio u vezi s tenisačicom Ajlom Tomljanović. Ona mu je čak oprostila noćni provod s dvije mlađe kolegice.

Bilo je to odmah nakon što je predao meč u prvom kolu Wimbledona, a u provodu su ga ulovili paparazzi. Ajli je to očito zasmetalo jer je deaktivirala profil na Instagramu, obrisala sve fotke s Nickom i ponovno ga aktivirala.

Pet mjeseci kasnije Nick je objavio dvije fotografije s Ajlom. Na jednoj je ljubi dok mu je ruka prebačena preko njenog bedra te je naziva "elegantnom damicom". Na drugoj su se fotografirali pored kamiona s hranom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.