S osmero djece živi od socijalne pomoći, a kupuje nove grudi za 21 tisuću kuna

Screenshot: Youtube

SAMOHRANA majka osmero djece koju uzdržava od socijalne pomoći sprema se otputovati u inozemstvo na operaciju povećanja grudi, piše The Sun.

Marie Buchan, koju u rodnoj Britaniji zovu Oktomama i koja tvrdi da sa svojih osmero djece živi od 250 tisuća kuna koje godišnje dobije od socijalne pomoći, prilično je razbjesnila britansku javnost kad je najavila da će potrošiti 21 tisuću kuna na operaciju povećanja grudi u Turskoj.

Operaciju će početkom siječnja obaviti u Istanbulu gdje će provesti tri noći, a tvrdi da je za to zaradila radeći kao automehaničarka 16 sati tjedno.

"Znam da će me ljudi osuđivati, ali želim to napraviti za sebe i svoje samopouzdanje. Ne pijem, ne pušim, ne izlazim. Za ovo sam štedjela dvije i pol godine. Ne plaćam to novcem od države, nego zarađenim novcem, a odlaskom u inozemstvo prepolovila sam troškove operacije", tvrdi Marie.

Ovo nije prvi put da je razbjesnila porezne obveznike trošeći novac. Prošle godine je priznala da je bila na plastičnoj operaciji vagine, a također je kupila konja, tvrdeći da joj to pomaže da se riješi depresije.

Inače, prije godinu dana se prvi put u 16 godina zaposlila kao pomoćnica u automehaničarskoj radnji, ali kako radi samo 16 sati i dalje prima socijalnu pomoć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.