Šefice kozmetičke tvrtke na bizaran način nagradile svoje najbolje zaposlenike

Screenshot: YouTube

DVIJE rukovoditeljice kozmetičke tvrtke u Kini nedavno su na neobičan način zahvalile osoblju na odanosti i marljivom radu - tako što su oprale noge svojih najboljih zaposlenika.

Kineski šefovi često su ozloglašeni zbog strašnih kazni za nepostizanje ciljeva tvrtke, no šefice neimenovane kozmetičke tvrtke u Jinanu dokazale su kako su sposobni i za iznimno iskazivanje zahvalnosti, piše Oddity Central.

U viralnoj snimci koja kruži društvenim mrežama dvije žene vide se kako kleče pred svojim zaposlenicima i peru im noge. Neobična ceremonija dogodila se navodno 2. studenog u sjedištu tvrtke specijalizirane za prodaju kozmetičkih proizvoda.

Čin pranja nogu trebao je pokazati zahvalnost rukovodstva tvrtke za naporan rad, ali i podignuti moral zaposlenika. I dok su neki bili puni hvale za taj potez, drugi su ga nazvali lažnim ili samo odvratnim.

"Ove šefice su lukave. Pranje nogu zaposlenika znači da ne mogu tražiti financijske nagrade", napisala je jedna osoba na Weibu, kineskoj inačici Twittera. "Tko je smislio to i kome je to zanimljivo?", još je jedan od komentara.

Nije prvi put da kineski šefovi peru noge zaposlenicima u javnosti kako bi im pokazali zahvalnost. Prije tri godine šefovi u Shenzenu tijekom godišnjeg sastanka napravili su isto.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.