Seksi Hrvatice snimile golišavi kalendar i otkrile nam novogodišnje odluke

DANAS je održano snimanje kalendara za energetski napitak Burn te je odabrano i dvanaest seksiplinih Hrvatica koje su spremno pozirale.  Osim što su nam otkrile kako se osjećaju kao  najseksiplinije Hrvatice, rekle su nam i što planiraju za praznike. Miss Alex, koja ovih dana punom parom radi na editorijalima, otkrila nam je neke od svojih planova.

Seksipil dolazi iznutra

Smatra, kaže, da seksipil dolazi iznutra, iz energije koju nosi određena osoba, a pozivom na snimanje je polaskana. Voli, otkrila nam je, pravu radnu atmosferu, a na samom snimanju joj je toliko ugodno da bi voljela da joj je svako snimanje takvo. Ove blagdane planira provesti s obitelji i dragim ljudima, a za Novu godinu nije sigurna gdje će ići, jer, kaže, sve planira u zadnji tren.

Alex otkida na Last Christmas

Simpatična Alex kaže i da ne može izdvojiti neku najbolju novogodišnju zabavu jer su joj sve dobre na svoj način, a što se tiče novogodišnjih odluka, obećala nam je da će se potruditi bit još vrjednija i bolja, nego što je to bila u 2009. Najdraže božićne pjesme su joj "Božić dolazi" Novih fosila, te "Last Christmas" legendarnog Georga Michaela. Nezaobilazna na ovakvim snimanjima je i lijepa Šibenčanka Maja Cvjetković.

Maja Cvjetković: Jedva čekam da prođe prosinac

"Iznimno mi je drago što sam snimila ovaj kalendar jer mi je bilo jako ugodna atmosfera, ekipa je super, sve cure znam i zabavno nam je bilo". Za Badnjak i Božić ide u Šibenik, a za doček 2010. ne zna, no nalazi se, kaže, u teškoj dilemi. "Nijedna Nova godina mi nije ostala posebna, jer svaku nastojim dočekati s dragim mi i bliskim ljudima, tako da mi je najbitnije s kim sam", otkrila je lijepa Maja. Kaže i da jedva čeka da prođe prosinac, jer planira odmor, odlazak na skijanje i relaksaciju.

Iva Dragović: Prestat ću pušiti i piti, a zdravije ću se hraniti

Majina kolegica, Iva Dragović, također nam je otkrila kako će dočekati blagdane. Kaže da joj titula jedne od najseksiplinijih Hrvatica laska, te joj je drago što radi sa svojim kolegicama. "Za božićne blagdane ići ću svojim roditeljima, oni žive u Dalmaciji, pa ću biti tamo, a za Novu godinu sa svojim curama u Krakow, tamo ću biti pet dana", rekla je simpatična Iva.

Najbolji doček joj je, kaže, bio onaj u New Yorku. "U New Yorku sam organizirala doček sa prijateljima Talijanima u staroj crkvi, i to mi je bio jedan od najboljih dočeka ikad". "Planiram se zdravije hraniti, prestati pušiti i konzumirati manje alkohola", otkrila je za kraj vrckava manekenka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.