Simply Red za oproštaj žele najfiniji pjenušac, luksuzni mercedes i raspoloženu publiku

PJEVAČ Mick Hucknall i ostali članovi grupe Simply Red stižu večeras u Sloveniju kako bi sutra u Hali Tivoli, u sklopu romantične turneje "Greatest Hits 25" održali posljednji, oproštajni koncert pred tisućama obožavatelja. Hucknall je, naime, nakon 25 uspješnih godina odlučio raspustiti bend koji je obilježio pop povijesti i to zato što želi krenuti nekim drugim glazbenim pravcima, a to, nažalost, ne može sa starom grupom jer, kako je rekao, ljudi na koncertima očekuju najveće i najpoznatije hitove, a ne nove materijale.

Album "Tribute to Bobby" najavljuje smjer u kojem Mick Hucknall želi krenuti, a to je siroviji rock'n'roll zvuk 50–ih koji možda neće biti toliko komercijalno uspješan kao prepoznatljivi zvuk Simply Reda, ali 25 godina uspjeha je Micku, kako je i sam objasnio jednom prilikom, bilo sasvim dovoljno.

Mick želi više vremena za svoju djevojku, kćerku, vino i losose

Iako bend tijekom turneje izvodi stare i poznate hitove, Mick je ipak odlučio vjernoj publici ponuditi malo drugačije i modernije aranžmane. Tako će pjesma "Say You Love Me", za koju Mick vjeruje da je najbolja od svih koje je ikada napisao, dobiti novi ubrzaniji zvuk, kao i pjesma "Your Mirror" koja je već imala pomalo zastarjeli aranžman.

Karizmatični pjevač grupe Simply Red, pored toga što kreće u novom smjeru, želi imati i više vremena za svoju djevojku i kćerku koju su dobili prije dvije godine, za svoje vinske podrume na Siciliji te za rijeku u Irskoj gdje uzgaja losose i svojim primjerom podiže među ljudima svijest o očuvanju okoliša.

Organizatori tvrde kako je sve spremno za oproštajni koncert Simply Reda. U backstageu ih čekaju sobe opremljene sofama i ogledalima te prigušeno i romantično osvjetljenje. Ne žele kavijar, crne zidove, humus ili dijetnu Colu kao što to vole neki izvođači, ali ipak očekuju sitne detalje kako bi i sami potpuno uživali u Ljubljani, a to je: najfiniji pjenušac, luksuzni Mercedes S-klase te raspoložena publika koja ih voli.

I.M.L.
Foto: JLP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.