Skinula je svu šminku s lica: Prepoznajete li na ovoj fotografiji svjetski slavnu pjevačicu?

Foto: Paper Magazine

PJEVAČICA Christina Aguilera cijelu se svoju karijeru oslanjala na pomoć šminke, a nakon 20 godina odlučila je pokazati svoje pravo lice. Za naslovnicu magazina Paper pozirala je bez trunke šminke, a na fotki u krupnom planu približila je usnici ruku na kojoj nosi prsten s natpisom "mama".

U magazinu je objavljeno još fotografija nenašminkane 37-godišnje glazbenice, ali i neke na kojim nosi tešku šminku.

"Oduvijek sam bila netko tko voli eksperimentirati, volim teatralnost i volim stvarati priču te se poigravati svojim likom u videu ili na pozornici", rekla je u intervjuu.

"Ja sam izvođačica, to sam po prirodi. No sad sam na mjestu na kojem je oslobađajuće skinuti to sve i cijeniti svoju sirovu ljepotu", dodala je.

Ipak, fotke na kojima joj se vide i pjegice su iznimka, a ne pravilo.

"Ja sam cura koja voli našminkano lice, nemojmo se zavaravati", rekla je.

U intervjuu je progovorila i o zlostavljanju.

"Gledala sam svoju majku kako se trudi biti submisivna i pazi na svoje ponašanje da ne bi dobila batina. Nakon tog nažalost možete biti toliko uništeni da vaš život krene lošim putem, ili možete ojačati i odlučiti da nećete i vi krenuti tim putem. Mrzim kad ljudi kažu o zlostavljanim ženama 'zašto nije otišla'. Riječ je mentalnom zlostavljanju u takvim situacijama. Mnogi ne znaju kako se izvući iz toga", rekla je. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Christinu Aguileru instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag Christina Aguilera.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.