Škoro snimio golemu lokvu, odmah navalili teoretičari zavjera: "Opet po Slavoniji HAARP udara"

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

MIROSLAV ŠKORO jučer se autocestom vraćao u Slavoniju, kad je na autocesti naletio na golemu lokvu vode, koja se protezala nekoliko desetaka metara desnom stranom ceste. Iz snimke koju je objavio vidljivo je da su automobili vozili isključivo lijevom stranom.

"Na autoputu za Slavoniju, negdje između Popovače i Kutine! Ovo nikada nisam vidio. A vi?", pitao je glazbenik i doktor ekonomije.

Njegovi obožavatelji možda nikad to nisu vidjeli, ali dobro znaju što je uzrokovalo golemu lokvu - urota.

"E moj Škoro HARP čuda radi", "Harp harp to je to", "Opet po Slavoniji Harp udara.. Jadna naša Slavonija", komentari su onih koji "znaju" što se zbilja događa.

Drugi su imali puno racionalnija objašnjenja. "Koma su te Hrvatske vode koda ih debili vode" i "Nadležni nisu očistili kanale važno je da naplate skupo cestarinu", poručili su oni.

Treći su se samo našalili i zaključili da je Slavonija nekad imala Panonsko more, pa će ga možda ponovno imati. 

Inače, HAARP je predmet raznih teorija urote u kojima se označava kao "tajni projekt" i povezuje s nastancima prirodnih katastrofa poput potresa, poplava i vulkanskih erupcija.

 

*Index koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost Indexovih manipulacija rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati znanstveno utemeljenima, niti vjerodostojno predstavljaju većinu hrvatske populacije. Index, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj hrvatskoj populaciji imaju značajan udio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.