Slavna pjevačica najavila koncert u Šibeniku sljedeće godine

Screenshot: YouTube

POP pjevačica Lorde, koju javnost najbolje poznaje po hitovima kao što su Royals, Team i Green Light, premijerno će nastupiti u Hrvatskoj na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila, a koncert će se održati 18. lipnja 2022., objavila je Los Angeles Agency.

Lorde će u Šibeniku nastupiti u sklopu svjetske turneje koja će obuhvatiti više od 40 zemalja, a publiku će na koncertu podsjetiti na neke od svojih starih hitova s prva dva albuma, ali i predstaviti novo studijsko izdanje Solar Power, koje izlazi krajem ovog ljeta.

"Na turneju Lorde odlazi na mjesta koja osobno bira i želi posjetiti te uglavnom na najbolje koncertne pozornice svijeta. Tako se naša šibenska tvrđava našla na popisu u društvu legendarnih koncertnih destinacija poput Radio City Music Halla u New Yorku, Shrine Auditorium u LA-u, Roundhouse u Londonu ili Castello di Villafranca u Veroni", ističe se u objavi.

Punim imenom Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, Lorde je Novozelanđanka hrvatskih korijena. Majka joj je dalmatinskih korijena, a sama Lorde posjeduje dvostruko državljanstvo.

Pročitajte više