Slavni glumac brani Harryja: Ubili su mu majku, a sad mu krenuli i na ženu

Screenshot: Youtube/Getty Images

POVLAČENJE princa Harryja i Meghan Markle danima je glavna tema u svjetskim medijima, a na ovaj se potez osvrnuo i glumac Hugh Grant koji je čvrsto stao na njihovu stranu. 

"Na Harryjevom sam strani. Tabloidi su mu ubili majku, a sad mu razapinju ženu. Mislim da je njegova dužnost kao muškarca da zaštiti svoju obitelj", rekao je Hugh. 

Grant se u svom komentaru referirao na to kako je Harryjeva majka, princeza Diana, poginula u automobilskoj nesreći bježeći od paparazza. 

Harry je i sam bio progovorio o ponašanju medija, a neke je i tužio zbog maltretiranja. 

"Neću se dati uvući u igru s medijima koja je ubila moju majku", kazao je. 

A to što se dogodilo njegovoj majci princezi Diani, koja je poginula bježeći pred paparazzima, naziva "gnojnom ranom".

"Svaki put kad vidim kameru, svaki put kad čujem 'klik', svaki put kad vidim bljesak, iste sekunde me to vrati natrag", kazao je. 

Meghan Markle je svojevremeno rekla da su joj mnogi prijatelji bili savjetovali da se ne udaje za Harryja zbog ponašanja britanskih tabloida.  

"Nikada nisam mislila da će biti lako, ali sam mislila da će biti pošteno, ali nije, a s time se teško pomiriti", rekla je Markle. 

"Kad ljudi govore neistine i kada im se kaže da su neistine, a oni ih svejedno ponavljaju... Ne znam tko bi na svijetu mislio da je to u redu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.