Slavni holivudski glumac neprepoznatljiv u ulozi kapetana Kuke u filmu o Petru Panu

Screenshot: YouTube

BRITANSKI glumac Jude Law neprepoznatljiv je u novom Disneyjevom filmu o Petru Panu, Peter Pan and Wendy. Law glumi zloglasnog kapetana Kuku, a za tu se ulogu potpuno transformirao i izgleda zaista zastrašujuće.

U traileru koji je izašao prije dva dana Lawa se može vidjeti samo na nekoliko sekundi, i to s raščupanom kosom i ogromnim brkovima, odjevenog u otrcanu kapetansku odoru, a u jednom trenutku se vidi i notorna kuka. 

 

Želi da djeca dobiju noćne more

Law je nedavno za Fox TV komentirao svoju novu ulogu i naglasio je kako bi djeca zbog njega mogla imati noćne more. "Mislim da je to važno. Dio djetinjstva su noćne more i strahovi koje svi imamo, a Kuka, poput mnogih negativaca u Disneyju, to utjelovljuje", rekao je Jude, koji je nedavno dobio sedmo dijete. 

Zanimljivo, Law je otkrio kako su brkovi koje ima u filmu pravi. "Imao sam sreće što sam neposredno prije igranja Kuke imao ogromnu bradu. Nisam htio ništa lijepiti. Ne bi bilo autentično. Imao sam te goleme brkove koje sam morao održavati svaki dan i postao sam opsjednut njima. Oni su postali važan dio mene", rekao je glumac.

Petar Pan i Wendy izlazi 28. travnja ove godine, povodom Disneyjeve stote obljetnice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.