Slavnu pjevačicu manijak napao nožem u krevetu - njena reakcija je zapanjujuća

Foto: Instagram

BRITANSKA pjevačica Lily Allen otkrila je kako ju je manijak uhodio sedam godina i na kraju je zamalo ubio u vlastitoj kući.

Alex Gray bio je opsjednut pjevačicom i ostavljao joj je prijeteće poruke, slao tweetove i prijetio joj da će si oduzeti život zbog nje. Sve je došlo do vrhunca kada je usred noći provalio u njenu kuću i pokušao je ubiti u krevetu, piše Independent.

Opisujući tu noć, Allen se prisjeća da je bila u kući sa svoje dvoje djece i da ih je probudilo lupanje po zidu. "Sjela sam u krevetu i vidjela kako se kvaka okreće. Tip je uletio u sobu, nisam znala tko je. Strgnuo je pokrivač s mene, govorio da sam glupa kuja i urlao o tome gdje mu je otac", navodi pjevačica. Napadač je imao nož u jakni, a kasnije je i potvrdio policiji da joj je namjeravao probosti lice.

Spasilo ju je to što je prijateljica bila u njenoj kući i uspjela je izgurati napadača van. Allen je razočarala reakcija policije koja nije ozbiljno shvatila napadačeve prijetnje koje je dobivala i nije ju savjetovala kako da zaštiti sebe i djecu. Ipak, ne krivi Graya jer smatra da je psihički bolestan i da je sustav taj koji ga je iznevjerio.

Otkrila je i da joj je napad promijenio život: "Jako sam sumnjičava, imam problema s povjerenjem. Utjecalo je na moje veze, na sve. Praktički sam sada pustinjak."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.