Soba požude, tisuće boca votke i golotinja: Gošća otkrila kako zaista izgledaju Candymanove zabave

 Foto: Instagram

ZABAVE australskog tajkuna Traversa Candymana Beynona nadaleko su poznate po nenormalnim količinama alkohola, hrane i ostalih užitaka, a radijska voditeljica Bianca Dye koja je bila na jednoj od njih sad je ispričala kako to zaista izgleda kad partija ovaj hedonist

Zabava koju je Dye imala priliku vidjeti bila je tematska - tema je bila sedam smrtnih grijeha. "Bilo je kao da sam ušla u drugi svemir", opisala je svoj prvi dojam. Tvrdi da je zabava bila prepuna polugolih ljepotica od kojih su neke plesale u divovskim čašama za šampanjac, neke su bile u toplesu, a neke u bikiniju i na rolama. 

Na zabavu je bilo pozvano tisuću pomno odabranih ljudi, a 150 ljudi je radilo na organizaciji događaja. "Candyman je okružen prezgodnim, seksi, samouvjerenim ženama", rekla je Dye za Yahoo Be.

Zabava je bila kostimirana, a interijer uređen do najsitnijeg detalja. "Bilo je hrane iz svih dijelova svijeta", kaže. Kako ne bi ponestalo alkolhola, Candyman je naručio 10.000 boca votke, a nije nedostajalo ni tekile i šampanjca. Uređene su i posebne prostorije u kojima su vizažisti i frizeri šminkali i dotjerivali goste. "Razina gostoljubivosti je nevjerojatna", oduševljena je bila Bianca.

Ako su gosti bili u bazenu, mogu odmah natrag na uređivanje kako bi se mogli zabavljati potpuno dotjerani. Candyman je osigurao i posebnu " VIP sobu za požudu" . "Bilo je mnogo prakitčki potpuno golih djevojaka s nevjerojatnim tijelima koje su plesale oko šipke. Bili su tu i razni akrobati te DJ-evi svjetske klase ", prisjetila se.

Candyman je na taj tulum došao padobranom, oko 15 sati popodne, okružen sa šest helikoptera i popraćen posebnom odabranom "plemenskom" glazbom. Unatoč svemu što je vidjela, Bianca tvrdi da to nije bila neka "razvratna" zabava, već da je bit u tome da se slavi seksipil i ljudsko tijelo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.