Sponzoruša otkriva kako je zavela milijardere koji joj omogućuju život u luksuzu

Foto: Instagram

ANNA BEY, 32-godišnja instagramska zvijezda, nudi pouku ženama kako zavesti milijardere i otkriva kako svoj luksuzni životni stil održava uz pomoć muškaraca s kojima je bila. 

Blogerica poznata pod nadimkom JetSetBabe, objasnila je da je, kako bi ušla u visoko društvo, prvo morala transformirati svoj izgled, što uključuje i operaciju nosa, piše Daily Mail. 

Ona kaže da "žene ne treba osuđivati" ako odluče živjeti na račun svojih bogatih muževa te da ne voli riječ "sponzoruša", no priznaje da joj ne bi bilo drago biti s muškarcem koji nema novca. 

"Ugodan život mi je prioritet", kaže Anna koja je trenutno u vezi s bankarom. 

Anna trenutno vodi blog JetSetBabe, kao i online tečaj School Affluence u kojem podučava žene kako ući u visoko društvo i zavesti bogate muškarce.

U emisiji This Morning ispričala je da je postala ovisna o luksuznom životu nakon što je s 18 godina stigla u Italiju i upoznala svog prvog bogataša. 

"Pokazao mi je kako se živi. Jednom kad probate živjeti u luksuzu, teško se vratiti na staro. Uspjela sam nastaviti živjeti u luksuzu uz pomoć muškaraca s kojima sam bila", kaže ona. 

Priznaje da je morala promijeniti izgled kako bi ušla u visoko društvo, a njena transformacija je uključivala i plastične operacije. 

"Morate biti na određenoj razini ako želite ući u visoko društvo, a to obično znači da morate transformirati svoj izgled i ponašanje. Postoje nepisana pravila kojih se morate pridržavati. Ja sam morala izgubiti oko 15 kilograma, napraviti operaciju nosa i ugraditi filere u jagodice. Bogataši žele žene visokog kalibra. Moramo biti svjesni da živimo u jako površnom svijetu", kaže ona. 

Smatra da u tome što dopušta muškarcima da je uzdržavaju nema ništa loše. 

"Žene bi trebale imati pravo izbora žele li raditi ili ne. Ne mislim da bi žene u visokom društvu trebale biti prisiljene da rade niti da ih treba osuđivati ako odluče ne raditi", rekla je ona, no dodala je da ženama koje poučava uvijek savjetuje da rade na svojoj neovisnosti za slučaj da dođe do prekida veze. 

"Učim ih da budu pametne, da imaju ušteđevinu, steknu obrazovanje i radno iskustvo", kaže Anna i napominje kako je svjesna da takav život nije za svakoga, no da ona sama ne bi mogla živjeti s nekim tko nema novca. 

"Ne mislim da bih mogla biti s nekim tko nije bogat. Ugodan život smatram jednako važnim kao ljubav", zaključila je ona. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.