Srbi poručili Mariji Šerifović: "Prestani pljuvati po nama zbog Jacquesa, bio je smiješna maskota"

 Foto/Screenshot: Instagram/Noizz.rs

SRPSKI portal Noizz objavio je otvoreno pismo Mariji Šerifović koja je javno pružila podršku hrvatskom predstavniku na Eurosongu Jacquesu Houdeku.

Marija je nakon Jacquesova prolaska u finale na Facebooku čestitala hrvatskom timu, a popljuvala srpski te nakon što je u finalu srpski žiri Jacquesu dao nula bodova napisala: "E moja Srbijo! Jebo vam pas mater, sram vas bilo!"

Čini se da Srbima napadi njihove eurovizijske pobjednice nisu baš dobro sjeli pa su Mariji u otvorenom pismu poručili: "Prestani više pljuvati po nama!"

"Marija Šerifović je naša jedina pobjednica na Eurosongu. Talent i glas joj nitko ne može osporiti, ali o stavovima bismo mogli prodiskutirati. Njene izjave posljednjih dana u vezi sa srpskom delegacijom, hrvatskim predstavnikom i našom predstavnicom Tijanom Bogićević na ovom europskom natjecanju nisu bile na mjestu i ona to jako dobro zna", piše srpski portal i nastavlja: "Marija je posljednjih mjesec dana navijala za predstavnika Hrvatske Jacquesa Houdeka i svima je stavila do znanja da je on njen favorit. Ovo nije nikakav problem, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Ono što nije bilo kul je manjak kolegijalnosti i solidarnosti prema našoj predstavnici."

"Kao što rekoh, Marija je navijala za Jacquesa. Nikakav problem. Ali, evo malo podataka. Hrvatski predstavnik je od stručnog žirija u polufinalu dobio mali broj bodova i završio na dnu tablice, publika je ta koja ga je iščupala i ušao je u finale. Mariji se ne sviđa što srpski žiri nije dao nijedan bod Jacquesu. Na Twitteru je napisala da 'Srbiju treba biti sramota'."

"Da se razumijemo, Jacques Houdek je bio maskota ovog natjecanja. Miješanje pjevačke akrobatike Mariah Carey i Pavarottija je smiješni urnebes. Ali ovo nije natjecanje "Tvoje lice zvuči poznato". Bodove od publike nije dobio zbog genijalnosti kompozicije, već zbog toga što je maskota - simpatična maskota. Melodijska linija, aranžman i cjelokupan nastup je zastarjela forma koju smo vidjeli milijardu puta. Srbiju treba biti sramota zato što mu Tanja Banjanin, Ivana Peters, Ana Štajdohar, Vojkan Borisavljević i Aleksandar Milić nisu dali nijedan bod? Ne! Ova petorka ima dovoljno muzičkog znanja i obrazovanja da kaže svoje mišljenje."

 "Sindrom 'ja sam zvijezda i mogu reći što hoću' je potpuno ok, ali jako mi je žao što ti moram reći da mislim da nisi u pravu. To što se on tebi iz osobnih razloga sviđa ne znači da ga i mi volimo. I nitko od nas ne treba se sramiti zbog odluke žirija. Ubija me znatiželja kako bi prošao njen osobni favorit (Jelena Karleuša) s bodovima žirija u svijetu."

"Marija - not cool!", poručili su joj na kraju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.