Što piti dok gledate Euro a da nisu pivo ni junk sokovi?

GLEDANJE utakmica teško je zamislivo bez pijuckanja. Ako želite izbjeći nalijevanje alkoholom ili unos tekućeg smeća koje izaziva dijabetes, ne želite ni umjetna sladila u pićima, a voda vam je dosadnjikava - postoje alternative.

Postoji piće koje je osvježavajuće, uzbudljivije i zanimljivije od sokova, a pritom je ukusno. Toliko ukusno da gotovo nećete povjerovati da je zdravo, a jest. Kombucha sadrži manje od 20 kalorija na 100 ml i ima mnoga svojstva koja pomažu vašem organizmu.

Uvijek pazite da pijete pravu kombuchu! Prava kombucha je nepasterizirana i uvijek se drži u frižideru, dok je u fejk kombuchama ubijeno sve zdravo što kombuchu čini kombuchom kako bi dulje mogla stajati na policama. Prava nepasterizirana kombucha bogata je živim probioticima, koji jačaju imunitet, i sadržava antioksidanse, koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala, što pridonosi općem zdravlju i dobrobiti.

Kultura Kombucha prava je, najprodavanija hrvatska kombucha i omiljena kombucha Baby Lasagne.

Možete je pronaći u najboljim dućanima Spar, Kaufland i Mrkvica te najcool zagrebačkim restoranima i kafićima poput Soli, Boogie Laba, Rougemarina, Superplantija, Egoista, Tres Chic Cafea... Ako ste već na moru (ili daj bože tamo živite), Kulturu možete popiti i u Garden Breweryju u Tisnom, Kava Familyju u Splitu i Hvaru, Pakai u Šibeniku, Fish Delishu na Murteru…

Broj mjesta uvijek će biti ograničen na najbolje restorane i kafiće jer Kultura Kombucha odbija prodavati svoja pića mjestima koja je ne mogu ispravno skladištiti i nuditi.

Kartone kombuche, dobre za osvježenje i dobre za zdravlje, možete naručiti i na www.ekipa.hr i opskrbiti se za cijeli Euro.

Pročitajte više