Meghan Markle zarađuje popriličnu lovu zbog serije u kojoj ne glumi od 2018.?

Meghan Markle zaradila je šesteroznamenkasti iznos zahvaljujući prodaji televizijskih prava serije Suits raznim televizijskim kućama, piše Daily Mail.

Iako je snimanje i emitiranje serije završio još 2019. godine, serija je doživjela popularnost otkad je postala dostupna na Netflixu. Zbog toga je krenula veća potražnja za serijom, što je rezultiralo time da je pravo na emitiranje serije kupilo više od 240 televizijski kuća.

Popularnost na Netflixu

Iako se NBC Universal, koji upravlja prodajom serije, još uvijek nije oglasio, procjenjuje se da je Meghan Markle samo od Netflixa mogla zaraditi oko 183 tisuće eura, piše Daily Mail.

Serija se originalno prikazivala na USA Networku od 2011. do 2019., a dolaskom na Netflix ponovno je dosegla ogromnu popularnost. U samo šest mjeseci gledatelji Netflixa gledali su seriju 57.7 milijardi minuta, srušivši rekord The Officea.

Uloga koja ju je proslavila

Podsjetimo, prije nego što se povukla iz glume 2018. da bi se udala za princa Harryja, Markle je svjetsku slavu postigla serijom Suits, u kojoj je glumila pomoćnu pravnicu Rachel Zane sedam sezona, od 2011. do sredine 2018. Serija, koja je završila 2019., pratila je živote odvjetnika koji su radili zajedno u New Yorku, a u glavnim su ulogama bili i Gabriel Macht, Patrick J. Adams i Gina Torres.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.