Svi pričaju o jednom detalju iz trailera za film "Wonder Woman", vidite li o čemu je riječ?

Foto/Screenshot: YouTube/Twitter/Instagram

NAKON što je izašao trailer za film "Wonder Woman" društvene mreže preplavljene su komentarima o jednom dijelu tijela superjunakinje.

Naime, obožavatelji su pokrenuli veliku raspravu oko pazuha Wonder Woman, iskazujući svoje nezadovoljstvo nedostatkom dlaka na ovom dijelu tijela s obzirom na to da se radnja filma događa u vrijeme kad nisu postojale britvice ni epilatori.

Twitterom su se proširili razni komentari; od onih kojima je ovo jako zasmetalo do onih koji su se našalili na ovaj propust, a nekima pak nije bilo jasno oko čega se diže cijela strka.

"Prava Wonder Woman zasigurno bi imala dlake ispod pazuha", glasili su neki od komentara.

"Nisam znao koliko žarko želim da superjunakinja ima dlake ispod pazuha dok nisam došao na Twitter", glasio je jedan šaljiv komentar.

"Ovako je prava Wonder Woman izgledala prije nego su je retuširali pripadnici patrijarhata", našalila se jedna djevojka.

"Prvi film o ženskom superheroju u 17 godina i sve o čemu ljudi pričaju su njezini pazusi", nekima nije bilo do šale.

Glumica koja će utjeloviti superjunakinju Gal Gadot nije se oglasila na ove komentare iako je komentirala neke od kritika koje su pale na njezin račun nakon što je prihvatila ulogu. Jedna od njih bila je vezana uz veličinu njezinih grudi.

"To su prazne priče. Razumijem da sam izložena kritikama zbog uloge koju glumim i iako bi me one prije pogodile sad me poprilično zabavljaju", rekla je za Ynet. "Uvijek se trudimo učiniti sve ljude sretnima, ali rijetko uspijemo u tome", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.