Svi su tražili stranca koji je curi ostavio prelijepu poruku na autu - kad su ga našli, požalili su

Foto: Instagram

BILA je to prelijepa priča za Valentinovo koja je oduševila tisuće ljudi diljem svijeta. Mlada žena na svom automobilu na benzinskoj postaji pronašla je ljubavnu poruku, a cijeli svijet se udružio da nađe njenog autora.

Frizerka iz Brisbanea Aleasha Bliss na svom blogu je opisala trenutak kad je našla lijepu poruku na vjetrobranskom staklu na kojoj je pisalo: "Oduzimaš mi dah". No čini se da je priča daleko od bajke, jer se ispostavilo da je tajni romantičar istu poruku ostavio drugim dvjema ženama.

Aleasha je na Valentinovo svratila na kavu na benzinsku postaju, a na povratku u automobil našla je poruku.

"Najprije sam pomislila da sam možda nekom oduzela prednost na cesti pa mi je ostavio agresivnu poruku. Na moje čuđenje, pisalo je: 'Hej, samo bih ti htio reći da mi oduzimaš dah. Josh (i broj telefona)", opisala je.

Isprva je bila ugodno iznenađena, no ispostavilo se da je Josh serijski pisač poruka. Naime, Aleashi su se javile još dvije žene kojima je napisao identične poruke.

Jedna od njih, Kelly pokazala je istu poruku koju je našla na istoj benzinskoj postaji.

"Bila sam u 33. tjednu trudnoće sa svojim drugim djetetom i držala sam drugo dijete kad sam našla poruku. Bilo je smiješno, nasmijala sam se. To se dogodilo prije deset mjeseci, pa očito sa mnom nije uspio", rekla je za Daily Mail Australia.

Druga anonimna žena našla je istu poruku, no njena je bila potpisana s Blake, a ne Josh.

A kao da to nije dovoljno, čini se da Casanova ima i djevojku.

"Ovo je nevjerojatno. Josh uopće nije onakav kakvim se predstavlja, upravo sam pričala s njegovom djevojkom", napisala je Aleasha.

"Sad me brine koje su uopće bile njegove namjere", napisala je.

Kelly je otkrila da je njen muž pokušao nazvati broj na poruci, no nitko se nije javio. Iako je Aleasha poručila svojim čitateljima da budu poput Josha, na kraju se predomislila.

"Josh ima curu - nemojte biti poput Josha", napisala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.