Tina Katanić na Kraljici svijeta bila počasna gošća: Ponudili su mi da se slikam za Penthouse



KRALJICA Hrvatske 2006. godine i zaštitno lice poznatog branda donjeg rublja, lijepa Tina Katanić vodila je izbor za Modela godine sinoć u Zagrebu. Iskoristili smo priliku i upitali Tinu kako je bilo na berlinskom izboru Kraljice svijeta, na što nam je ona dala iznenađujući odgovor.

Već smo pisali o neobičnoj odluci hrvatske direkcije izbora za Kraljicu svijeta da na ovogodišnji izbor u Berlin, nakon odustajanja aktualne Kraljice Sandre Vugrinec, pošalje Tinu koja je tu titulu nosila prije pet godina. Tina je tada za Index rekla: "Nema nikakvih pravila da ne mogu ići opet jer na primjer, na Eurosongu isto može jedna država pojedinog pjevača slati dva puta, isto predstavnici svojih država na Eurosongu mogu predstavljati svoju državu u dva navrata. Tako se i meni pružila prilika".

Ono što je tad bilo skriveno između redaka je činjenica da je Tina išla po drugi put na izbor Kraljice svijeta, ali se nije mogla natjecati: "Prekrasno je predstavljati svoju zemlju na svjetskom izboru. Ja sam sad u Berlinu bila počasna gošća. Bila sam van konkurencije i bilo je prekrasno. Nisam se natjecala, imala sam predstavničku ulogu, čak su mi ponudili da dođem sljedeće godine kao moderatorica. Ali meni je biti natjecateljica i biti predstavnica isto. Nisam mogla biti odabrana za Kraljicu jer sam već bila. Ali ja kažem, jednom kraljica - uvijek kraljica".

"Dobila sam ponudu da se fotkam za Penthouse"



Da će se spretna i brza u pakiranju Tina snaći u Berlinu kao jedina "počasna gošća" među natjecateljicama, nismo ni sumnjali. Lijepa plavuša je dobila brojne poslovne ponude:  "Mene su tamo predstavili kao drugu pratiteljicu Kraljice svijeta. Pomagala sam curama savjetima, čak su mi rekli da mi trebaju honorar dati za to. Dobila sam dosta poslovnih ponuda, nudili su mi snimanje za Penthouse. Bez golotinje, naravno. Bilo bi slično onome što radim za Liscu, atraktivno ali u granicama ukusa. Davala sam intervjue poljskoj televiziji u Varšavi, bila sam u showu kod Stefana Raaba. Šetala sam s natjecateljicama po pisti, čak mi je i žiri pljeskao iako to nisu smjeli. Lijepo iskustvo, zašto ne?!"

"Nije mi žao što sad nisam sudjelovala u natjecateljskom dijelu, bila sam tamo mirne duše. Svejedno je bilo adrenalina, jer je super izaći pred publiku dok se iza tebe vijori tvoja zastava. Nosila sam nacionalnu haljinu Mine Petre od paške čipke koja je pod zaštitom UNESCO-a", opisala nam je svoje berlinsko iskustvo vječito pozitivna Tina Katanić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.