Top 10 idiotarija koje su muškarci u stanju napraviti samo da bi zadivili žene

JOŠ OTKAKO je Adam zagrizao jabuku koju mu je pružila Eva poznato je da su muškarci u stanju napraviti kojekakve gluposti samo kako bi zadivili žene i domogli se njihova kreveta. Kako tvrde u poznatom časopisu za muškarce AskMen, koji je sastavio listu Top 10 idiotarija koje su muškarci u stanju napraviti samo da bi zadivili žene, svaki muškarac u određenoj fazi svog života dođe do točke kad u pokušaju da impresionira neko žensko biće od sebe napravi totalnog idiota.

1. Tetovaža s njenim imenom

Ništa dobrog ne može proizaći iz činjenice da ste ime svoje drage trajno ispisali na svom tijelu, a tim činom čak možete i osigurati da vaša veza ne potraje dugo. Kad prekinete s njom možete se nadati jedino da će vaša iduća djevojka nositi isto ime ili pokušati postojeću tetovažu prepraviti u neku novu.

2. Nabrijavanje auta

Koliko god vi maštali o tome, djevojke neće pasti na vanserijske dodatke na vašem automobilu. Auto je njima isključivo prijevozno sredstvo koje će je otpremiti do trgovine danima kad joj se ne da gnjaviti s javnim prijevozom i kad joj je predaleko za hodanje.

3. Osnivanje benda

Čuli ste priču o tome kako komadi padaju na glazbenike pa ste i vi odlučili postati jedan od njih. Starce ste uspješno nagovorili da posegnu u mirovinski fond i financiraju vaše satove gitare. Rezultat? I 10 godina kasnije vaša svirka je sranje. I dalje vučete frendove na gaže samo da bi imali publiku dok mrcvarite gitaru. A sve to zato što ste mislili da ćete tako pokupiti komada. Moš' mislit.

4. Bavljenje avanturističkim sportovima

Bungee jumping i paraglajding možda i nisu najbolja ideja ako je vaše poimanje sporta dosad bilo nekoliko piva uz nogometnu utakmicu. Jako malo žena vrijedno je vašeg života, ali jedna nije vrijedna toga da se pri pokušaju da je zadivite doslovno userete u gaće od straha ili viseći negdje naglavce ispraznite sadržaj svog želuca po sebi. Nema smisla da pokušavate djevojku uvjeriti da ste "alfa mužjak", ako u stvarnosti niste ni omega.

5. Pokušaji kuhanja

Istina je da žene obožavaju kad im muškarac sam pripremi večeru, ali ukoliko niste vješti u kuhanju, ni ne pokušavajte. Vjerujte, koliko god vas vaša djevojka voljela, teško da će sa smiješkom na licu dočekati sirovu, pregorenu ili bljutavu hranu na tanjuru.

6. Posjet izložbi o kojoj pojma nemate

Savršeni izlazak bi trebao biti nešto u čemu oboje uživate. Nema smisla da svoju djevojku odvedete na izložbu za koju znate da ju je željela pogledati, ako pritom o istoj pojma nemate, s umjetnošću ste na "vi", a razgledavanje izložbe će proteći na način da će te zijevati od dosade i za svaku umjetninu koju vam pokaže reći: "Aha, lijepa je i ta". Još gora je solucija da je pokušate uvjeriti kako znate o čemu pričate i pritom baljezgate gluposti.

7. Laži

Male slatke laži povremeno su dozvoljene i nikome nisu štetne, ali pazite da djevojci koju pokušavate zadiviti ne slažete nešto veliko. Vrlo vjerojatno ćete ostati crveneći se u trenutku kad vas razotkrije, što od srama i nelagode, što od šamarčine koju vam je prilijepila na odlasku.

8. Pokazivanje mišića u javnosti

Ako je trenutno 1984. godina i na Venice Beachu pumpate mišiće, preskočite ovu točku. U suprotnom, djevojke će na vas pasti jedino ako držite oružje i pritom joj nudite besplatne ulaznice. Super ste građeni? Bravo za vas, ali postoje mjesta na kojima se mišići mogu pokazivati, a na kojima ne. Ako niste na plaži, u teretani ili u spavaćoj sobi - obucite majicu!

9. Glumljenje frajera

Od šutljivog i sramežljivog tipa jedini gori je sramežljivi tip koji pokušava odglumiti frajera. To nikad dobro ne završi, jer čini se kako žene imaju ugrađene "radare za idiote". Samopouzdanje se ne može odglumiti, neki ga ljudi jednostavno imaju više od drugih.

10. Opijanje

Poznato je kako muškarci vole popiti "čašicu za hrabrost". No, pazite da ne pretjerate, jer čaša za čašom, boca za bocom, i trud da novog komada zadivite past će u vodu kad vas vidi kako u kupaonici grlite zahodsku školjku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.