Toto Cutugno je 2005. nastupio na Splitskom festivalu, grlio se s poznatim Hrvatima

Foto: Robert Anic/PIXSELL

Toto Cutugno je 2005. nastupio na 45. Splitskom festivalu. U zabavnom dijelu programa izveo je pet hitova, među kojima je i veliki hit Lasciate mi cantare.

Voditelji programa tada su bili Duško Ćurlić i Danijela Trbović. S Totom su mnogi posjetitelji festivala tada pjevali uglas, a glazbenik se i spustio s pozornice i prošetao publikom. 

Na Facebook profilu Melodije Jadrana postoji i fotografija na kojoj se Toto, dok pjeva, grli s Viktorijom i Dinom Rađom. 

Pobijedio na Eurosongu u Zagrebu

Toto Cutugno je pobjeđivao na brojnim festivalima diljem Italije, a pobijedio je i na Eurosongu 1990. godine u Zagrebu s pjesmom Insieme. Nastupio u show programu 35. Splitskog festivala. 

Podsjetimo, Toto Cutugno, najpoznatiji po svom svjetskom hitu iz 1983., L'Italiano, preminuo je danas u dobi od 80 godina, rekao je njegov menadžer Danilo Mancuso talijanskim medijima. Cutugno, čije je pravo ime bilo Salvatore, preminuo je u milanskoj bolnici San Raffaele nakon duge bolesti, koja je postala ozbiljnija u posljednjih nekoliko mjeseci, rekao je Mancuso.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.