Trenutak istine: Lino, koji svoj penis zove "slonić", ni ne zna imena svih svojih ljubavnica

RIJEČANIN Antun Lino Antunović voli perverzije, suprugu je prevario više puta nego što može brojati, a pri tome se služio slonićem, kako naziva vlastiti penis na kojemu je tetovirao surlu slona. Ostatak slona tetoviran mu je na donjem dijelu trbuha.

Lino je u Trenutku istine na Novoj TV nastupio nakon Danijela, koji je u prošloj emisiji priznao da se sudario s kombijem punim časnih sestara. Danijel je slagao da u mobitelu nema MMs-ove razgolićenih djevojaka koje skriva od djevojke, nakon čega je na red došao Lino, pobjednik "Men's Challengea" za 2008. godinu.

Žileti

Kao muškarac koji se voli isticati, Lino je gutao žilete pred društvom, bila je prva stvar koju je priznao. "Možda treba malo sreće da ih se probavi, ali probavi se", rekao je. Znao je dobiti šamarčinu od žene zbog neprimjerenog ponašanja. Lino često dobije šamare, "često stavi žene u neugodne situacije, ne zlonamjerno, pa dođe do šamara". Nakon toga je priznao da je supruzi dao romantičan dar koji je kupio nekom drugom, što je pokušao opravdati greškom cvjećara, ali to nije baš zvučalo uvjerljivo. Priznao je i da je pasionirani kockar, koji je jednom prilikom u malo više od 15 minuta prokockao oko 20,000 eura.

Slonić

Nakon toga se prešlo na intimne stvari, pa smo mogli saznati kako je Linov nadimak za vlasitti spolni ud "slonić". Točnije, sam penis je surla, a slonić je tetoviran oko nje. U životnjskom tonu, odnosno priznanjem da pekinezera Pikija ne voli više od vlastite majke, Lino je osvojnio 10,000 kuna.

Ljubavnice

Ostatak emisije bio je posvećen Linovim skeusalnim avanturama. Prvo je priznao kako je bio u vezi se ženom nakon što ga je uzbudio njen glas preko telefona. To je bilo tijekom braka, a žena u kojoj je riječ radila je na službi za informacije. Supruga Aliče je to znala, pa mu oprostila, kao i sve ostale afere, a njih je bilo puno. Lino je priznao kako ke zna imena svih osoba s kojom je varao Aliče tijekom braka. "Slabo pamtim imena", rekao je, i dodao kako "zna brojati, ali to nije brojao". Aliče za afere zna, oprašta mu, i ne uzvraća mu istom mjerom. Većinu ljubavnica Lino zove "maco" , a tako ih memorira i u telefon. No, barem je osjećajan, pa je i priznao da je plakao zbog jedne od ljubavnica.

Horoskop

Prijatelj Mujo ga je spasio od pitanja bi li volio da se njegove kćeri udaju za muškarca kao što je on. U zamjenu je Lino priznao kako misli da mu supruga tolerira preljube jer ga se boji. Aliče je rekla da "misli da nije tako", a preljube mu tolerira jer je Vaga u horoskopu, pa "važe", dok je Lino osjećajan zato što je Bik u horoskopu. Lino je tada priznao kako bi riskirao svoj život za spas supruginog, čime je osvojio 25,000 kuna.

Imao je Lino seksualne odnose s ljubavnicama u svom bračnom krevetu, a ne sjeća se koliko je to puta bilo, "ali je bar dva puta morao mijenjati krevete". "Sloniću" se pak znalo dogoditi da ne može dići surlu u ključnom trenutku, što je Lino priznao bez ustručavanja. U krevetu je Lino, inače, perverzan, priznala je Aliče, iako nije detaljno opisala perverzije. Zato je Lino priznao kako se jedna od njegovih seksualnih partnerica pomokrila po njemu, što je komentirao s "vel'ka stvar". Rekao je kako može navesti milijun verzija, a moguće je da mu se to dogodilo "polunamjerno", jer "imate pod tušem, u bazenu, a nekad vam se malo i omakne".

Lino je do 50,000 kuna došao nakon priznanja da je barem jednom poželio da Aliče umre, kako bi se mogao oženiti ljubavnicom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.