Tri godine su u vezi, ali ne seksaju se: "Emocije se mogu pokazati i drugačije"

Screenshot: BBC

CHARLOTTE i Jacob iz Velike Britanije u vezi su tri godine, ne seksaju se niti to namjeravaju raditi u budućnosti. Svoju priču otkrili su u jednoj emisiji na BBC-ju, a tvrde da je njihova veza savršena iako seks nije dio nje. Pokušali su se seksati prvih pola godine veze, ali to ni jedno ni drugo nije usrećilo pa su odlučili da seks neće biti dio njihovog odnosa.

Charlotte je priznala da je aseksualna, a Jacobu seks s osobom koju to ne usrećuje također ne godi. Nije mu padalo na pamet prekidati vezu, kaže, jer je Charlotte fantastična osoba, a emocije se mogu pokazivati i na druge načine.

Priznali su da ih zbog njihovog načina života društvo osuđuje, ali su se s vremenom prestali obazirati na druge. Tvrde da su jako sretni.

Život aseksualnih osoba oduvijek je zanimljiv i intrigantan. U istoj emisiji se pojavio i jedan gay bračni par koji nema seksualne odnose iako je zajedno četiri godine. Obojica su aseksualni i tvrde da im seks uopće nije potreban. 

Iako se mnogima ovakav način života čini nemoguć, jedno istraživanje u Velikoj Britaniji je pokazalo da čak 18 % osoba mlađih od 30 godina protekle godine nije imalo spolni odnos ili su ga imali manje od deset puta tijekom cijele godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.