Uložila je u sebe: HDZ-ovka koja je bježala od novinara prije devet godina nije izgledala ovako

Foto: skupstina.zagreb.hsabor.hr, mspm.hr

IAKO je u politici od svoje 16. godine, zagrebačka HDZ-ovka Margareta Mađerić do afere Paketići nekako se uspijevala provlačiti ispod radara i po dobro plaćenim funkcijama.

Kako je do neki dan bila prilično nezamjetna, pa čak ni dobar dio Zagrepčana ne zna da je pokušala biti zagrebačka gradonačelnica, malo je onih koji pamte kako je uzdanica nekad Ive Sanadera, Jadranke Kosor i Tomislava Karamarka, danas Andreja Plenkovića, a sutra onog koji već bude na čelu stranke, izgledala na počecima svoje karijere.

Prije devet godina Mađerić je dobila mandat u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, a poput svih zastupnika i ona se fotografirala za web stranicu Skupštine. Kako kažu, internet sve pamti:

Šest godina kasnije Mađerić je u Saboru. Dosad je već otkrila da joj puno bolje stoje medenoplava boja kose i uvijena kosa, da se redovito odlasci frizeru isplate, a nabavila je umjetne trepavice, dobar puder i pravu nijansu ruža:

Nakon posljednjih izbora imenovana je državnom tajnicom u ministarstvu Nade Murganić. Vrijeme je za novu sliku:

No nisu samo uvijek isfenirana kosa i umjetne trepavice jedino što se promijenilo. Mađerić i njen suprug u međuvremenu su stekli tri stana, garažu i kuću u Zagreb te jednu kuću na Pašmanu. Imaju i dva luksuzna automobila. Kuća u Gračanima od 200 metara kvadratnih koja je u vlasništvu Margarete Mađerić, procjenjuje se na vrijednost od milijun i 300 tisuća kuna.

Ah da, ne zaboravimo i Louis Vuitton torbu s kojom je ponosno paradirala po saboru.

I onda kažu da je politika težak posao. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.