Uživali na jahtama i u luksuznim vilama: Ove slavne osobe posjetile su Hrvatsku

Foto: Srecko Niketic/Grgo Jelavic/PIXSELL

ALEX RODRIGUEZ, umirovljeni igrač bejzbola i bivši zaručnik Jennifer Lopez, stigao je u Hrvatsku s novom djevojkom Jaclyn Cordeiro. Prošetali su Splitom, a Jaclyn je na društvenim mrežama objavila i snimku s jahte

Nedavno je Hrvatsku posjetio i engleski nogometaš Theo Walcott. Krajem svibnja snimljen je u Zračnoj Luci Dubrovnik, kamo je sletio u pratnji sina. 

Proteklih godina sve više slavnih osoba dolazi na odmor u Hrvatsku. Sportaši, manekenke, glumci i brojne druge slavne osobe posjetili su Hrvatsku.

David Hasselhoff

Krajem prošle godine je glumac David Hasselhoff, najpoznatiji po ulozi Mitcha u Baywatchu, bio u Rovinju. 

"Hrvatska je baš kul", napisao je Hasselhoff tada na društvenim mrežama.

Croatia is so cool! #croatia

Objavljuje David HasselhoffNedjelja, 30. listopada 2022.

Beyoncé i Jay-Z

U kolovozu prošle godine u Hrvatskoj su ljetovali pjevačica Beyoncé i njezin suprug Jay-Z. Fotografi su ih tada snimili na jahti kod Cavtata. S njima su bila i njihova djeca.

Jay-Z i Beyoncé su u Hrvatskoj bili i 2009., pa zatim i 2011. godine, dok su čekali prvu kćer Blue Ivy, koja je ime dobila po plavom bršljanu koji su vidjeli upravo u Hrvatskoj, točnije na Hvaru. 2020. godine su se vratili, a pjevačica je tad u našoj zemlji proslavila i rođendan.

Kylie Minogue

Australska pjevačica Kylie Minogue prošlo je ljeto snimljena u Rovinju, gdje je odsjela u jednoj luksuznoj vili.

Chris Rock

Prošle je godine na hrvatsku obalu stigao i komičar Chris Rock u društvu djevojke. S njima su na jahti bili i Matthew McConaughey, Woody Harrelson i Sacha Baron Cohen (poznat kao Borat). Družili su se i s Larsom Ulrichom iz Metallice, koji je u Hrvatskoj bio sa suprugom Jessicom Miller.

 >>Zabava u Dalmaciji: Woody Harrelson i Borat oponašali McConaugheyja dok je vježbao

Victoria i David Beckham

U Hrvatskoj je ljetovala i obitelj Beckham. Krajem srpnja prošle godine David i Victoria su s djecom odsjeli u luksuznom kompleksu Lopud 1483 na Lopudu. Riječ je o nekadašnjem franjevačkom samostanu koji je barunica Francesca von Habsburg obnovila i danas je jedna od top lokacija na Jadranu. U sklopu kompleksa nalazi se i Sveti vrt. 

Ondje su ujedno proslavili 11. rođendan svoje kćeri Harper, a fotografiju s proslave objavili su na Instagramu.

Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris, poznatiji kao Barney iz serije Kako sam upoznao vašu majku, prije dvije godine je sa suprugom i djecom posjetio Hvar.

Demi Moore

Slavna glumica je prije dvije godine s prijateljima bila u Dubrovniku. Uživala je u vili Agave. 

Harrison Ford

Harrison Ford i njegova supruga Calista Flockhart su prije dvije godine posjetili Dubrovnik. Osim 22 godine mlađe supruge, glumice javnosti najpoznatije po ulozi u popularnoj seriji Ally McBeal, društvo je Fordu pravio sin Liam. 

Roger Federer

I tenisač Roger Federer je prije dvije godine bio u Hrvatskoj. Sa svojom obitelji snimljen je u Malom Lošinju.

 

Magic Johnson

I Magic Johnson uživao je u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.