Vanna: Izgled održavam sportom i gladovanjem, a najbolje partijam u tenisicama i trenirci

VANNA je jedna od izvođačica koja će ove godine nastupati na ATP Croatia Openu u Umagu. Pjevačica nam je otkrila kako se davno zarazila tenisom, a ta ljubav i dalje traje. "Davno su nas naši tenisači, najviše Goran Ivanišević, zarazili s tenisom, tako da se to ne izbacuje iz krvi tako lako. ATP Umag iz godine u godinu postaje sve boji, a uvijek je bio profesionalan. Sjećam se da sam još kao klinka, na svom prvom samostalnom ljetovanju završila u Umagu. Vidjela sam da se tamo događalo nešto važno, ali na žalost, nisam imala karte za to. Tako da mi je fora da se takve stvari nisu ugasile ili potrošile s vremenom, već su postale jako dobre", rekla nam je Vanna.

Sada obiteljska žena, Vanna ipak ia dalje voli tu i tamo zatulumariti. "Volim partijati, ali ne mogu si to više priuštiti kao nekada. Tako da partyje u jednoj godini brojim na prste jedne ruke. Ako se i dogode, najčešće su vrlo spontani, ne pripremam se za njih. A kada upregnem snage i počnem spremati garderobu, i obiteljsku logistiku, onda ne završi baš najbolje. najbolje se zabavim u tenisicama i trenirci", otkrila nam je pjevačica.

"Komplimenata na račun izgleda nikad dosta, ako imate koji, samo dajete"


Vanna često dobiva komplimente na račun svog odličnog izgleda. "Komplimenata na račun izgleda nikad dosta, ako imate koji, samo dajete", smije se pjevačica. A kako održava dobru liniju? "Sportom i gladovanjem. Do neke godine je bilo samo sportom, a sada i gladovanjem. Ne trudim se samo prije ljeta, tada je već kasno, treba početi od nultog dana nulte godine, nema opuštanja. Sada to već shvaćam kao stil života, uvijek se moram paziti, u svako doba godine", rekla nam je Vanna.

Otkrila nam je da joj je baš ljeto najdraže godišnje doba pa zato tijekom tog perioda pokušava manje nastupati. "Imam nastupe tijekom ljeta. Ali ljeto mi je najdraže doba, obožavam ga i čekam cijele godine, tako da ga ne volim prekrcati, volim uživati u odmoru. Jednostavnije mi je nabildati jesen i zimu, a onda na ljeto biti ležernija, s obitelji na moru. Planiramo neke odlazak na putovanje, ali smo toliko organizirana obitelj što se tiče takvih dogovora, da uvijek sve dogovaramo u posljednji trenutak. Ali negdje ćemo otputovati, samo ne znam još točno kada i kamo", rekla nam je Vanna.      

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.