Večeras skoknite na Skok Party u Gjuru, a idućeg tjedna posjetite sportski sajam

U BOĆARSKOM DOMU i na KIF-u se od 15. do 18. travnja održava Skok - Sajam sporta i slobodnog vremena, sportske opreme i rekvizita, koji će pratiti i Međunarodni kongres fitnessa i aerobika te međunarodna Pilates i BodyMind konvencija. Skok je međunarodni skup sporta s Ivanom Balićem kao glasnogovornikom i promotorom, koji organiziraju Orlando Wellness Group i EP64 komunikacije.

Sajamski dio će predstaviti hrvatske i regionalne proizvođače i distributere opreme za sport, rekreaciju i slobodno vrijeme. Jedinstveno mjesto na kojem će interes pronaći distributeri fitness profesionalne opreme, kućnih sprava i malih rekvizita, profesionalne sportske opreme (od bicikla, rola, skija, do teniske opreme, igrališta, terena…), zastupnici i proizvođači sportske odjeće i obuće, suplemenata u prehrani i sportske kozmetike. Udomit ćemo razne škole plesa, ronjenja, saveze i udruge. Unatoč širini izlagača, zadržat ćemo specifičnost i osigurati, kako malim, tako i velikim tvrtkama, mogućnost da prezentiraju i predstave svoje ideje, poslove i proizvode vezane isključivo uz sport i rekreaciju.

Međunarodni kongres fitnessa i aerobika i 4. međunarodna Pilates & BodyMind konvencija svojom će veličinom i širinom postati zasigurno najveći regionalni stručni skup fitnessa uopće, koji će širenjem novih znanja i edukacijom onih koji se direktno brinu o vašem zdravlju ciljano pridonijeti promociji kvalitetnijeg i boljeg života svih žitelja regije.

4. međunarodna Pilates & BodyMind konvencija ove će godine predstaviti najveće svjetske stručnjake iz područja pilatesa, joge i kineziterapije. Imena poput Coleen Craig, Jennifer Dahl, Juliane Afram samo su dio elite koja će upotpuniti vaša znanja i idejno i programski vam predstaviti kako klasične, tradicionalne, metode treninga, tako i najnovija saznanja u Pilates & BodyMind tehnici vježbanja.

Njihova predavanja poduprijet će opet i svi najveći hrvatski i regionalni stručnjaci - Asja Petersen, Mirela Anić, Orlando Lopac, Amika Tomčić..

Međunarodni kongres fitnessa i aerobika na jednom će mjestu okupiti instruktore aerobika, osobne trenere, fitness entuzijaste, vlasnike i menadžere fitness i aerobik centara, profesore kineziologije i vrhunske sportaše. Guillermo Gonzales Vega, Fredrik Sjoberg, Steve Boedt, David Van de Velde i Christiane Reiter nenadmašne su zvijezde fitness i aerobik svijeta koje će na seminarima, predavanjima, radionicama i satovima demonstrirati i prezentirati svoje koreografije, metode programiranja i pristupe klijentu.

Ulazak je besplatan! Sve informacije su dostupne na web-stranicama Skoka, www.skok.in. Za posjetitelje će biti organiziran i specijalni adrenalinsko-zabavni program:

MULTIPOWER ZONA
- pilates s Marijem Valentićem

- salsa uz Hrvoja Žaknića
- streetshow, hip-hop & breakdance uz Megablast
- dance show s Hrvojem Kraševcem
- vježbanje s instruktorima Orlando Wellness Groupa na radionicama pilatesa, aerobika, joge, hip-hopa...
- atraktivan borilački sport capoeira udruge Capoeira Amazonas
- Starfitness predstavlja spinning maraton s Polonom Gosar Ranković (spinning the real ride i spinning the original)
- show iznenađenja
- revija sportskih frizura made by Frizerski salon Kefa

ZION BIKE TEAM
Freestyle show na BMX & MTB biciklima s prvacima Hrvatske:
- Jurica Barać (BMX bajker)
- Aleksandar Manojlović (BMX stajler)
- Mislav Mironović (najistaknutiji freestyle MTB bajker)
- Kristijan Mrak (MTB, BMX mlada nada)

LOUNGE CORNER

SKOK STREETBALL CUP POWERED BY NOĆNI HAKL
- cjelodnevni turnir
- slobodno bacanje & zakucavanje

ZAGREBAČKA ŠKOLA MAČEVANJA
- sportsko mačevanje

BADMINTON by BADMINTONSKI KLUB MEDVEDGRAD
- badminton uz prvakinju Hrvatske Ivu Majstorović

STOLNOTENISKI TURNIR powered by X-PLORER
- novi modeli bicikala i fitness opreme

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.