VIDEO Bacanje love na sirotinju i zlatni namještaj: Nigerijski bogati klinci su najgori od svih

Foto: Instagram

BEZ OBZIRA na to iz koje zemlje dolaze, bogati klinci s Instagrama nikad nas ne iznevjere kad je riječ o bahaćenju lovom koju su više ili manje pošteno zaradili njihovi roditelji.

I dok nas fotke bogate klinčadije iz Engleske, Amerike i Rusije ne iznenađuju previše, bogataška djeca iz Nigerije jednako su bahata, ako ne i bahatija.

Najpoznatiji među njima je Emeka Okonkwo, poznatiji kao E-money, koji je najmlađi milijarder te zemlje, a bogatstvo je stekao na trgovini nekretninama, nafti i plinu te kroz svoju produkcijsku kuću. Milijarda nigerijskih Naira jednaka je iznosu od 2,5 milijuna funti.

Emeka posjeduje niz nekretnina u Lagosu, a sve su uređene na isti način - zlatom.

Kad je riječ o tulumima koje priređuje, na njima svaki put izvodi istu stvar - na goste ispaljuje novac iz velikog topa. Snimka nastala na vjenčanju sestre glumca Mikea Ezuruonye ranije ove godine pokazuje kako to izvodi.

Reper i dizajner Bayo Adewale, odnosno Bnaira također je poznat po bahaćenju svojim novcem. Postao je poznat po svojoj ljubavi prema crvenim automobilima dok je studirao geografiju na Sveučilištu u Lagosu, a s vremenom je svoju Hondu Accord zamijenio Range Roverima i jurilicama sa personaliziranim tablicama u crvenoj boji.

Nigerijski bogataši posebice vole cipele s potpisom Christiana Louboutina, a čime se sve nigerijski bogataši hvale pogledajte na fotkama. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.