VIDEO Fanovi otkrili što ova žena Rossu iz Prijatelja radi iza leđa

Screenshot: YouTube

IAKO je od završetka snimanja Prijatelja prošlo desetljeće, zahvaljujući reprizama i internetu, mnogi i danas otkrivaju smiješne stvari koje su im promakle tijekom ranijih gledanja te serije.

Tako je prije nekoliko dana otkriveno da se Joey smijuljio Rossu iza leđa, vjerojatno potpuno neplanirano, a sad je otkrivena još jedna stvar koja se odvijala Rossu iza leđa.

Plavokosa statistica koja u jednom kadru glumi da pije kavu u omiljenom kafiću slavne šestorke upravo je postala slavna, ali iz potpuno krivih razloga. Imala je samo jedan zadatak, ali ni njega nije odradila kako treba.

Statistica je trebala spontano iza Rossa ispijati svoju kavu. Iako je najprije uvjerljivo nagnula očito praznu šalicu, čini se da je zaboravila da bi se u njoj trebala nalaziti kava pa je počela žvakati.

Grešku je primijetio jedan strastveni obožavatelj serije, podijelio je na društvenim mrežama i otada se ona mahnito širi dalje. Neki su počeli braniti djevojku tvrdeći da možda uistinu nešto jede uz kavu, no osim šalice na njenom se stolu ne nalazi ništa.

Mislite li da je žena nešto jela ili se samo zeznula tijekom glume?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.