VIDEO Ima 63 godine, jedna je od najseksi žena svijeta i napokon je otkrila tajnu svog izgleda

Screenshot:Youtube

TEŠKO je povjerovati da Christie Brinkley danas ima 63 godine, a još teže da je u ovim godinama završila na naslovnici Sports Illustrateda pozirajući u jednodijelnom crnom badiću.

Slavna manekenka oduševila je svojim izgledom, a na snimanju su joj se pridružile kćeri Alexa Ray Joel i Sailor Brinkley Cook koje su zaista prelijepe, ali ih je majka svejedno zasjenila.

Christie je za Daily Mail otkrila tajne svog savršenog izgleda zbog kojeg je nakon 38 godina ponovno završila na jednoj od najpoznatijih svjetskih naslovnica.

Iako je protiv ubrizgavanja botoksa u čelo, ne skriva da ga koristi za zaglađivanje kože vrata. Poput kolegica Kylie Minogue i Nicole Scherzinger, luda je za laserskom terapijom kojom se ravna površina kože na nogama.

Spomenula je i da pojede jabuku prije svakog obroka, a neke od savjeta za ljepotu pokupila je od muškaraca: "Na početku svoje karijere pročitala sam članak o tome zašto muškarci uvijek izgledaju 5 godina mlađe od žena njihovih godina i tajna je u brijanju. Pisalo je kako brijanjem na dnevnoj bazi odstranjuju stanice odumrle kože na licu zbog čega ona izgleda tako dobro." Iako ne koristi britvicu, redovito odstranjuje stanice odumrle kože lica pomoću abrazivnog pilinga.

Dalje navodi kako šminku uvijek provjerava na dnevnom svjetlu jer "šminkanjem u kupaonici uvijek ispadne drugačije".

Christie se pohvalila i multitaskingom. Naime, izjavila je kako radi čučnjeve dok suši kosu a tijekom pranja zubi često radi i vježbe za noge.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.