VIDEO Je li bila pijana? Nikome nije jasno što je Winona Ryder izvodila na pozornici

 Screenshot: YouTube

KAD SE ekipa serije Stranger Thing uspela na pozornicu, a David Harbour započeo svoj govor protiv zabrane ulaska muslimanima iz sedam zemalja u Ameriku, Winona Ryder nije pojma imala što se događa.

Kad je čula da je Harbour skrenuo s kolosijeka standardnih govor, počela je izvoditi razne grimase, od čuđenja do podrške onom rečenom.

Ekipa na Twitteru prozvala ju je "ljudskom tvornicom GIF-ova", a nije trebalo dugo da se njena faca nađe na memeovima i u gifovima.

<br>

 

Harbour je iskoristio priliku i u ograničen vremenski period koji imaju svi dobitnici za zahvalu ugurao najsnažniji govor izrečen na dodjeli nagrada SAG.

"Samo bih htio reći da je jako teško slaviti zbog uspjeha serije zbog svega što se događa danas u svijetu", rekao je.

"Ujedinjeni smo u tome da smo svi živa bića i da smo zajedno na ovom čudesno bolnom, užasno bolnom putu koji se zove život", rekao je.

"Borit ćemo se protiv nasilnika i pružiti sklonište otpadnicima i onima koji nemaju dom", derao se dok su mu ostali glumci s pozornice i iz publike pljeskali.

Sudeći po viđenom, njegove kolege iz serije nisu znale da će održati govor, no nakon što je završio oduševljeno su mu zapljeskali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.