Video koji je razbjesnio Europu: "Za zločine Hrvata i Nijemci misle da su previše"

Screenshot: TikTok

TIKTOKER nadimka @inspector20000 objavio je snimku u kojoj vrijeđa europske zemlje i uspio je u nešto više od minute i pol razbjesniti skoro cijelu Europu.

Za Albaniju je rekao da su oni "trgovci organima koji žive na Balkanu", za Andoru se upitao "zašto uopće postoji", dok je primjerice za Belgiju rekao da "ni nije prava država". Za Bosnu i Hercegovinu je rekao da je to "centrala ratnih zločina". "Jeste li vidjeli njihovu etničku mapu? Jebote!" dodao je.

@inspector20000

We Are Huncho Hopping To Clean Music For Many Years And Minutes

♬ Aesthetic - Tollan Kim

Bugarima je poručio da su "samo siromašni", a dotaknuo se i Hrvatske. I ne, nije spominjao turizam ili sunce i more... "Hrvati su počinili ratne zločine za koje su čak i Nijemci mislili da su previše", rekao je pa uzeo pauzu. "Brate...", zatim je dodao s neodobravanjem.

Za Njemačku i Rusiju nije rekao ništa, samo je šutio pred kamerom, a Grcima je, primjerice, poručio da su "nekad bili centar svijeta, a sad su samo lijeni i stalno se žale na Tursku".

Pola milijuna pregleda

Snimku je u dan od objave lajkalo preko 70 tisuća ljudi, a pregledana je preko pola milijuna puta. Osvanuli su i brojni komentari stanovnika spomenutih zemalja. Koji nisu bili sretni.

"Bome se nisi suzdržavao na Hrvatskoj", pisali su mu neki. "Nije rekao nijednu laž", odgovorili su drugi.

"Ja sam Bošnjak, hvala na odličnoj analizi", javljali su se stanovnici BiH.

Bilo je i onih koji su ga prozvali "rasistom", no tiktokera to nije previše taknulo. Najavio je da stiže i drugi dio serijala u kojem će spomenuti Srbiju, Sloveniju, Ukrajinu...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.