Video - MTV VMA: Zvijezde odale počast Amy Winehouse, video godine ima Katy Perry

KATY PERRY, koja je imala čak devet nominacija za ovogodišnju dodjelu MTV Video Music Awards (MTV VMA), kući je otišla s tri kipića, uključujući i onaj za video godine - spot "Firework". Pjevačica je nagrađena i za najbolju suradnju te najbolje specijalne efekte za "E.T.", duet s Kanyeom Westom. Tri nagrade osvojila je i Adele.

Lady Gaga osvojila je dvije nagrade. Pjevačka zvijezda ima najbolji ženski video spot - "Born This Way", a za isti je spot nagrađena i nagradom za najbolji video s porukom, što je od ove godine nova kategorija na dodjeli. Najbolji muški video spot je "U Smile" Justina Biebera. Najbolji hip hop video ima Nicki Minaj - "Super Bass", a najbolji rock video Foo Fightersi - "Walk". Nagradu za najbolji pop video osvojila je Britney Spears za "Till The World Ends".

Najemotivniji trenutak dodjele - odavanje počasti Amy Winehouse


Najemotivniji trenutak ovogodišnje dodjele MTV VMA bio je odavanje počasti nedavno preminuloj pjevačkoj zvijezdi Amy Winehouse. "Bila mi je prijateljica i tragično smo je izgubili ove godine. Po prvi put kad sam je upoznao, bila je na neki način budalasta osoba, pomalo luckasta, koja samo luta uokolo, poput mnogih ljudi privučenih u velike gradove zbog neizmjernog talenta", kazao je o Amy Russell Brand, jedan od brojnih zvijezda koje su joj odale počast. Dodao je da je bila "obična djevojka s neobičnom frizurom". Naveo je i kako ga je njen neizmjerni talent ostavio bez riječi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.