Video na Fejsu otkrio tko stoji iza glasa hrvatskih reklama: "Najbolji razgovor ikad"

Screenshot: Facebook

AKO ste se ikad zapitali čiji glasovi stoje iza reklama koje svakodnevno čujete na radiju ili televiziji, video objavljen na Facebooku daje odgovor na to pitanje.

Glazbenik Darko Juranović D‘Knock, bivši član grupe E.T, podijelio je na svom profilu video u kojem se može čuti kako njegova supruga Jelena Majić Juranović vodi razgovor s Davidom Vurdeljom Baby Dooksom i to na način da su se oboje koristili tonom razgovora kakav inače koriste dok čitaju reklame.

"Uobičajeni razgovor između dva voice actora", piše u opisu videa, koji je pregledan 282 tisuće puta.

Uobičajeni razgovor između 2 voice actora!

Uobičajeni razgovor između 2 voice actora! 😂 D'Knock Production | JMJ Factory | Baby Dooks Produkcija #jelenajuranovic #babydooks #dknock

Objavljuje D'Knock u Ponedjeljak, 17. travnja 2023.

Brojni komentatori nisu skrivali oduševljenje neobičnom konverzacijom koju su imali prilike čuti.

"Tek sam sad skužio u koliko je reklama Jelena posudila svoj glas", "Baš je lijepo znati da iza ovog predivnog glasa stoji ovako prelijepa žena", "Najispravniji hrvatski razgovor koji sam ikad čuo", "Super su", "Zaista najbolji razgovor ikad", nizali su se komentari.

Jelena je svoj glas, između ostalog, dala u reklamama za Primu, Milku, Cedevitu te u crtićima kao što su Štrumpfovi te Sammy i prijatelji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.