Video: Prvi pogledajte novi spot Damira Kedže za pjesmu "Zauvijek tvoj"!

DAMIR KEDŽO ovih je dana završio snimanje spota za četvrti po redu singl "Zauvijek tvoj" s prvog studijskog albuma jednostavnog naziva "Damir Kedžo". Pjesmu potpisuje Dragana Jovanović koja je autorica i njegovog hita "Idem", a režije spota se latila Katja Restović.

Spot govori o dvoje zaljubljenih ljudi i jednom njihovom zajedničkom danu. "Zaljubljeni pronalaze svoje dodirne točke u jednostavnim i bliskim životnim situacijama. Također, provlače se lijepi, ali i pomalo tužni trenuci koji su sastavni dio života mladog para - jutro, doručak, zraka sunca na ramenu, zamišljen pogled kroz prozor automobila, ljubav, svađa, tuga, sreća", stoji u opisu spota.

Damir osvajao publiku na festivalima

Damirov album prvijenac objavljen je 19. kolovoza prošle godine. Pjevač se pojavljivanjima na festivalima CMC-a, MIK-a, Splitskog festivala, te Večerima dalmatinske šansone vrlo uspješno približio domaćoj publici, a najbolji dojam ostavio je predstavljanjem u eteru s pjesmama "Idem", "Kažnjen u duši" i "S.O.S. za nas".

21-godišnji Omišljanin Damir Kedžo na glazbenoj sceni poznat je već šest godina koliko je prošlo od sudjelovanja u showu Story Supernova Music Talents. Tada je stekao veliku slavu pogotovo među ženskom publikom, uglavnom tinejdžerkama. Kad je show završio pridružio se dvojcu iz istoimenog showa i osnovao bend Saša, Tin i Kedžo. Danas Damir svoju karijeru gradi sam u nadi kako će ga njegov život do kraja voditi glazbenim putevima.

G.P.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.