VIDEO Seksi blogerica koju prati 1.5 milijuna ljudi udaje se za crnogorskog sportaša

Foto: Instagram

ŠVEDSKA modna blogerica Kenza Zouiten, koju na Instagramu prati milijun i pol ljudi, godinama je u sretnoj vezi s karatistom iz Crne Gore Aleksom Subosićem.

"Moj dečko je Srbin iz Crne Gore. Ja obožavam Crnu Goru, to je jedna od mojih omiljenih ljetnih destinacija i odlazim tamo svake godine. Aleks i ja smo se upoznali na jednom modnom događaju prije šest godina. On je jedna od najboljih i najpažljivijih osoba koje sam ikada upoznala. Znala sam da je on onaj pravi i zaljubila sam se u njega na prvi pogled. Nikada nisam o ovome pričala, ali vama ću reći, nas dvoje organiziramo svadbu sljedećeg ljeta", ispričala je lijepa Šveđanka za srpski Blic.

Kenza je dodala da joj se posebno svidjela Budva. Dodala je da osjeća veliku odgovornost zbog činjenice da je samo na Instagramu prati milijun i pol ljudi.

"Moram priznati djevojkama koje me prate dobru i lošu stranu moga posla i života. Ljudi, nažalost, na društvenim mrežama pokazuju samo lijepu stranu života, ali ničiji život nije savršen. Na mom blogu možete upoznati i pravu mene sa svim mojim usponima i padovima, ali i s fotografijama koje nisu savršene", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.