VIDEO Šok na granici: Iz kofera su začuli jaukanje, a onda je provirila ruka...

Screenshot: YouTube

MIGRANT iz Eritreje uhvaćen je kako se skriva u kovčegu nakon što su preplašeni putnici u vlaku čuli jauke koji su dolazili iz putne torbe kad je vlak ulazio u Švicarsku.

Muškarac visok 1,80 metara sklupčao se u torbu svog kolege, no bilo mu je previše nelagodno pa je nakon 45 minuta počeo stenjati čime je privukao pažnju.

Šokirani putnici obavijestili su policiju. Čuvari su kufer izvukli u gradu Chiasso i ostali zapanjeni kad je iz njega izašao čovjek. Nevjerojatnu scenu snimili su mobitelom.

"Zaprimili smo poziv od talijanskih kolega da su dvojica Eritrejaca pokušali ući u zemlju i kako putuju sjeverno preko Europe prema Britaniji. Kazali su nam da je jedan skriven u kuferu, a drugi putuje s njim. Onda su nam putnici ukazali na kufer i pronašli smo unutra čovjeka. Imao je oko 20 godina, a njegov prijatelj se skrivao u toaletu vlaka", kazao je policijski izvor za britanski The Sun.

Ovo nije prvi slučaj migranata uhvaćenih sklupčane u uske prostore, a nesretni duo bez dokumenata poslan je natrag u Italiju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.