VIDEO Splitska influencerica dva puta povećala grudi. Prošla je pakao i sve snimila

Screenshot: YouTube

SPLITSKA influencerica Ela Jerković na YouTubeu je objavila video o operacijama grudi koje je prošla. Ela je u videu, koji traje sat i pol, ispričala da je dva puta operirala grudi u pola godine jer joj prva operacija nije uspjela. Influencerica je ispričala da je na početku grudi htjela povećati u Turskoj, ali je ipak odlučila operaciju obaviti u Hrvatskoj.

Ela je ispričala da je prvi doktor koji joj je operirao grudi bio jako loše iskustvo. Kaže da je imao pogled psihopata i da joj nije iscrtao grudi prije operacije. Ela kaže da ju je liječnik fotografirao dok je ležala u anesteziji, a da su ožiljci novih grudi bili ogromni. Trpjela je i strašne bolove, kaže, a njezina majka je cijelo vrijeme bila s njom.

"Nikad u životu nisam osjećala veću nelagodu i žaljenje. Pitala sam se što mi je ovo trebalo", kaže Ela koja je bila strašno nezadovoljna novim grudima. Nove grudi je nazvala nakazama i dodala da joj je jedna dojka bila viša od druge.

Ela kaže da je dobila PTSP kada joj je liječnik rekao da će joj jedna dojka biti "malo sa strane". 

Potom je influencerica počela tražiti kirurga u Zagrebu koji će joj popraviti grudi, ali su joj svi predlagali manje implantante. Nakon duge potrage za doktorom pronašla je dvojicu koji su joj bili idealni i nisu joj držali "mater lekciju".

Na kraju je Ela snimila cijelu operaciju grudi kojima je sada zadovoljna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.