Video - Tomo Šokota: Okušao bih se u manekenstvu!

TOMISLAV ŠOKOTA, još uvijek službeni igrač Dinama koji je zbog nesporazuma sa Zdravkom Mamićem u potrazi za novim klubom, subotnje jutro proveo je sa sinom Tomasom na otvorenju Nike dućana u jednom trgovačkom centru. Iako odjeven u Dolce & Gabbanu od glave do pete, Šokota priznaje kako mu je tenisica ipak draža od "špic papka" i trenirka od košulja.

Tenisice vs. "špic papak"

"Kada idem na trening onda sam naravno u trenirki i tenisicama, mada sam znao nositi i kopačke. A što se Nikea tiče, praktički sam bio njihov maneken", rekao nam je Tomo kojeg smo odmah morali pitati je li ikada razmišljao karijeri manekena s obzirom da je visok i zgodan uz pretpostavku da su ga to pitali najmanje milijun puta.

"Nisu me to baš pitali, ali svi mi to govore i moji doma također stalno spominju da bih trebao biti maneken. Nisam to baš previše koristio u karijeri, jer sam više bio koncentriran na nogomet, ali možda se i u manekenstvu okušam", nadodao je nogometaš koji se nedavno vratio iz Portugala, gdje je kao poseban gost bio na utakmici Porto - Manchester. "To je bilo kao lijepo provedeno slobodno vrijeme. A sada sve više treniram kako bi naredna sezona bila što uspješnija. U međuvremenu sam uglavnom s obitelji", za kraj nam je rekao Tomislav Šokota.

Tekst: Lana Vukičević
Video: Tomislva Brdjanović
Foto: Borna Čavrag

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.