VIDEO Zvijezdu Moderne obitelji napali zbog snimke na kojoj se pijana baca po starcu

Foto: Instagram

ZVIJEZDA Moderne obitelji Sarah Hyland i modni magazin InStyle našli su se na udaru zbog snimke koju su objavili na društvenim mrežama nakon Zlatnih globusa.

Osim Jamesa Franca koji je prozvan za seksualno zlostavljanje i Blance Blanco koja je ignorirala crninu i došla bez donjeg rublja, nakon Zlatnih globusa prozvana je i popularna Haley iz Moderne obitelji.

27-godišnja glumica i magazin InStyle snimili su kontroverzni video koji je Sarah podijelila na društvenim mrežama, nakon čega su je mnogi napali. Iako se snimka čini poprilično bezazlena, mnogi korisnici društvenih mreža brzo su izrazili zabrinutost zbog njezina tajminga.

"Snimka je totalno kontraproduktivna #TimesUp i #MeeToo kampanjama", poručio joj je jedan korisnik Twittera, a mnogi su bili puno oštriji, s obzirom na to da je većina muškaraca koji su optuženi za seksualno zlostavljanje svoje žrtve "okrivila" za alkoholiziranje. Isto tako, većina optuženih su stariji bijelci, s čime su također neki imali problema, što su Sarah dali do znanja.

Jasno, bilo je i onih koji u snimci nisu vidjeli nikakvih problema. "Ljudi su stvarno postali preosjetljivi", komentirali su neki, a nakon svega oglasila se i Sarah. "Za vašu informaciju, potpuno trijezna", napisala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.