Viktorija Rađa pohvalila se poklonom: Rođendan joj čestitali glumci iz Prijatelja

Foto/Screenshot: Instagram

VIKTORIJA RAĐA, supruga bivšeg košarkaša Dine Rađe, pohvalila se na Instagramu nesvakidašnjom čestitkom koju je dobila za 47. rođendan

Viktorija je obožavateljica serije Prijatelji, a jedan od njezinih prijatelja pripremio joj je iznenađenje - videočestitku glumice Maggie Wheeler, koja je u seriji glumila Janice, te glumca Larrya Hankina, koji je glumio susjeda Monice i Rachel, gospodina Hecklesa. 

Čestitka glumaca iz Prijatelja

"O! Moj! Bože! Viktorija!" viknula je glumica, inače poznata po uzrečici "Oh my God" u seriji, pa joj poručila: "Ptičica mi je rekla da ti je danas rođendan! Toliko sam uzbuđena zbog tebe, šaljem ti puno rođendanske ljubavi. Nadam se da ćete ti i Dino otići na sushi, malo plesati... Jako mi je žao što nisam imala priliku poslati ti poklon."

Rođendan joj je kratko čestitao i glumac Larry Hankin, a Viktorija je napisala kako je jako uzbuđena zbog čestitke. 

"Generalno, što sam starija, sve manje me uzbuđuje i veseli moj rođendan. I onda se dogodi to da moj dragi prijatelj Vojan Koceić, iste neke srodne duše i glave kao ja (stalno mislim da smo možda negdje u korijenima dijelili isti panj), napravi za mene nešto neviđeno!" napisala je dodavši kako je njezin prijatelj mjesecima čuvao video te da ju je jako iznenadio. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.