Vitasović: Nije ovo kuga nego urota; Šajeta: Cetinski je bacio urok na njega

Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Twitter

ALEN VITASOVIĆ na društvenim mrežama je napisao status u kojem tvrdi da koronavirus nije tako strašna bolest kako je se predstavlja te je dodao da je riječ o "velikoj uroti da ljude pokore", što je potaknulo njegovog kolegu i prijatelja Dražena Turinu Šajetu da se našali na njegov račun. 

"Nije ovo kuga. Ovo je neka velika urota da ljude pokore,da budemo robovi. Neka je to i bolest, ali nije toliko strašna. Nitko ne plače, nikoga niš ne boli. Nitko ne zna tko je to umro. Možda je teško onom koji izgubi svoje najbliže, ali seruuu.!! A rak, srčani,moždani..???..ej...!!! Po meni triba izdržati u maloj brzini ali izdržati. Ovi koji već odustaju sad, nikad se više neće vratiti. Neću!! Toliko godina se mučim da me neće ovo sad natjerati da odustanem", napisao je Vitasović. 

Njegovi su ga fanovi podržali u komentarima, pišući mu kako se slažu. 

"Tako je! Ovo je novi svjetski poredak, i samo slijepci to ne vide. Svaka čast na statusu", "Potpuno si u pravu. A opet, šta nam vrijedi da znamo kako nas prave budalama pogotovo sa tim maskama", "Svaka čast , Alene. Rijetki su oni koji to shvaćaju. Strah me i pomisliti šta nas čeka ako se ne odupremo ovoj torturi", bili su neki od komentara. 

Malo drugačije je ovo komentirao njegov prijatelj Šajeta koji je Alenov status podijelio na svom Twitteru uz šaljivi komentar da mu je Tony Cetinski bacio urok na prijatelja. 

"Ča pozna ki kega dobrega egzorcista u Istri? Toni Cetinski mi je hitija uroke na dragega prijatelja, bin platija ku rabi...", napisao je on. 

Tony Cetinski je došao u središte pozornosti svojim stavovima oko cijepljenja, a na društvenim mrežama često piše protiv "novog normalnog" te ne podržava razne mjere poduzete u borbi protiv koronavirusa.

Nedavno se potužio na organizaciju koncerata te je ljude usporedio s ovcama

"Novo normalno? Pa ljudi moji da li ste vi normalni koji ovo gutate? Možda sam ja lud", napisao je tom prilikom. 

Vitasović je u srpnju priznao da se i sam nalazi u teškoj situaciji jer ne održava nastupe, a nedavno je kritizirao svoje kolege s estrade uz komentar da su bahati i da im "fali poniznosti". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.