Vuco: Vjerojatno ću živjeti u Venezueli i na Aljasci. U Hrvatskoj više neću nastupati

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

SINIŠA Vuco kaže da će uskoro održati svoj posljednji koncert u Hrvatskoj te da definitivno odlazi u Venezuelu.

Vuco je za Happy FM rekao da u Hrvatsku namjerava dolaziti samo turistički. Trenutno je u Venezueli.

"Super mi je ovdje, nitko me ne zna, šetam opušteno...Možda čak snimim neke kadrove za video spot tu na Karibima, jer nova pjesma govori o čovjeku koji je imao dva života.... Ja uistinu živim dva života: jedan opušteni i mirni, onako po starinski ovdje u Južnoj Americi, kakav su živjeli naši ljudi prije 30-ak godina u Dalmaciji i drugi rastrgani, nervozni i stresni u Europi, u Hrvatskoj...", kaže.

"Živjet ću na relaciji Venezuela - Aljaska"

"U jedanaestom mjesecu idem na Aljasku na nekoliko tjedana. Zatim ću doći odraditi svoj zadnji, veliki oproštajni koncert u Hrvatskoj, u zagrebačkoj Areni na Happy FEST-u. Izvest ću svoje najveće hitove - Rajske kočije, Crna ženo, Tražena si roba u gradu, Sanja, ...Nedjelja, Molim te vrati se, Nek sam pijan, Siromasi, Podigla me iz pepela...", kaže.

"Vjerojatno ću živjeti na relaciji Venezuela - Aljaska. U Hrvatskoj više neću nastupati! Hvala mojoj publici svih generacija na nevjerojatnoj podršci u ovih 30-ak godina! Mnoštvo zlatnih ploča koje sam dobio za tiražu, za prodaju mojih albuma, zahvaljujem upravo publici koja ih je kupovala, najveće hvala svima vama koji ste pohodili oko 2000 mojih nastupa u Hrvatskoj i inozemstvu.

Oprostit ćemo se snažno, sa stilom, beskompromisno… Baš kako sam i djelovao na glazbenoj sceni svih tih godina", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.