Wintour otkrila koga više ne želi na Met Gali, riječ je o jednom od najmoćnijih ljudi

Foto: Guliver Image/Getty Images

LEDENA kraljica mode, glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour ranije je bez imalo ustezanja otkrila koga više nikad ne bi pozvala na najpoznatiju i jednu od najelitnijih zabava na svijetu.

Tijekom gostovanja u The Late Late Showu Jamesa Cordena sudjelovala je u popularnom segmentu Spill Your Guts or Fill Your Guts u kojem gosti moraju reći neku tajnu kako bi izbjegli odvratni obrok, Wintour je morala otkriti koga više nikad ne bi pozvala na gala zabavu u njujorškom Muzeju Metropolitan.

Hladno kao i uvijek, kratko je odgovorila: "Donalda Trumpa."

Trump je čak sedam godina bio gost Met Gale, od 2004. do 2012. samo je dvije godine propustio priliku da se druška s bogatima i slavnima.

Ovo je prva godina da se Met Gala nije održala, a razlog je, naravno, koronavirus. 

"Poput ostalih, i mi smo suočeni s koronakrizom, nakon serije bolnih događaja, nakon kojih nitko od nas ne zna što će donijeti novi dan. Samo jedna činjenica ostaje tvrdoglavo nepromijenjena - predsjednik Trump. I ja sam, poput mnogih drugih, zgrožena time kako je odgovorio na pandemiju - optimistično i uvjeravajući nas da će sve biti u redu bez sagledavanja činjenica, s kaotičnim nametanjem zabrana putovanja i izjavama o 'stranom virusu', narcisističkim prebacivanjem krivnje na druge, nepoštenjem prema američkom narodu i najgore od svega, bez empatije i sućuti prema onima koji pate i boje se", napisala je nedavno u Vogueu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.