Woody Allen o skandalu s poljupcem: Kako može izgubiti posao? Nije ju silovao

Foto: Profimedia

Woody Allen stao je u obranu predsjednika španjolskog nogometnog saveza Luisa Rubialesa, koji je nakon finala Svjetskog prvenstva poljubio u usta španjolsku igračicu Jennifer Hermoso (33). Redatelj kojeg mnogi smatraju kontroverznim kaže da Rubiales treba zadržati posao.

U intervjuu za španjolski El Mundo 87-godišnjak je rekao da bi se nogometni šef trebao ispričati nogometašici jer poljubac nije bio sporazuman. Međutim, Allen tvrdi da Rubiales ne bi trebao izgubiti posao zbog onoga što je nazvao "samo poljupcem", prenosi Daily Mail.

"Poljubac je bio pogrešan, ali nije spalio školu. Treba se samo ispričati. Nije ju poljubio u mračnoj uličici. Nije ju silovao, bio je to samo poljubac, a ona mu je bila prijateljica. U svakom slučaju, teško je razumjeti da čovjek može izgubiti posao i biti kažnjen jer je nekoga poljubio", izjavio je.

Rubiales pod pritiskom podnio ostavku

Podsjetimo, španjolska ženska nogometna reprezentacija pobijedila je Englesku 1:0 u finalu Svjetskog prvenstva u australskom Sydneyju. Prije nego što su podigle pobjednički pehar, igračice su jedna po jedna primale zlatne medalje.

Na podiju je među osobama koje su tom prilikom čestitale igračicama bio i Rubiales. Kada je naišla Hermoso, zagrlio ju je i rukama privukao njenu glavu k sebi pa je poljubio u usta, nakon čega se nasmijao.

Poslije burnih reakcija javnosti i pod pritiskom nogometnih organizacija i političara odlučio je podnijeti ostavku. Mediji, pozivajući se na neimenovane izvore iz saveza, navode da je Rubiales htio ostati na dužnosti, ali da je popustio uslijed velikog pritiska.

Pročitajte više