Zaručnica Baby Lasagne pojavila se u spotu Olivera Dragojevića, evo u kojoj pjesmi

Foto: Instagram

BABY LASAGNI najveća je podrška njegova zaručnica Elizabeta Ružić. Samozatajna umjetnica režirala je njegov spot Rim Tig Tagi Dim. Međutim, i njezin otac Josip Ružić stoji iza uspješne pjesme. On je inače vlasnik firme iz Kaštelira koja se bavi videoprodukcijom.

U posao je uključio i svoju obitelj, piše Slobodna Dalmacija. Zanimljiva je činjenica i ta da je Josip montirao spot za glazbenog velikana Olivera Dragojevića, a u videu koji je snimljen prije dvadesetak godina glumila je tada šestogodišnja Elizabeta.

Radi se o pjesmi Čovik nasrid mora, koju je Oliver snimio u duetu s istarskim glazbenikom Brunom Krajcarom. Sada 27-godišnja Elizabeta bavi se videoprodukcijom i art fotografijom. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost.

Par je u vezi već tri godine, a upoznali su se na Instagramu. Glazba im je zajednička poveznica. Elizabeta stoji iza svakog vizualnog projekta Baby Lasagne i pomaže mu oko stajlinga. Marko je zbog nje zavolio mačke jer je ona "imala najmazniju mačku na svijetu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.