Zašto su na Sarajevskom filmskom festivalu svi izbjegavali Natašu Janjić?

IAKO je od njihovog prekida prošlo nekoliko mjeseci, situacija između glumice Nataše Janjić i Antonija Nuića, još je uvijek napeta. Naime, na filmskom festivalu u Sarajevu prikazan je Nujićev film "Kenjac" u kojem je glavnu ulogu odigrala Nataša. Prema pisanju Glorije, Natašu Janjić je tijekom gostovanja u Sarajevu cijela filmska ekipa izbjegavala te čak nije bila pozvana na zajednički ručak koji je organizirao producent "Kenjca" - Boris T. Matić.

"Razumijem da su Boris i Antonio prijatelji, ali kakve to ima veze s našim filmom"

"Nisam došla privatno, nego zbog promocije našeg filma, u kojem igram glavnu žensku ulogu, i nije normalno da privatni odnosi diktiraju ponašanje producenta prema bilo kojem članu ekipe. Razumijem da su Boris i Antonio prijatelji, ali kakve to ima veze s našim filmom", rekla je Nataša za Gloriju koja je također odlučila ne pojaviti se na zagrebačkoj premjeri filma koja će se održati 16. rujna. "Ne znam u čemu je problem, jer to nije bio ručak filmske ekipe, nego naše privatno druženje. Nikakvog službenog ručka nije bilo", izjavio je pak producent Matić.

Nakon što je prekinula vezu s Nuićem, Nataša se našla u aferi s oženjenim Joškom Lokasom

Podsjetimo, 27-godišnja glumica i četiri godine stariji Nujić prekinuli su dugogodišnju vezu krajem prošle godine, a samo nekoliko mjeseci nakon prekida Nataša je preko Facebooka pokušala utjerati dugove, odnosno napraviti podjelu imovine s obzirom da su živjeli u zajedničkom stanu na zagrebačkoj Trešnjevci.

Da situacija bude još sočnija, nekoliko tjedana kasnije, Nataša se našla u ljubavnoj aferi s oženjenim Joškom Lokasom. Njegovi prijatelji tada su tvrdili da je Joško suprugu, koja čeka njegovo treće dijete, ostavio baš zbog Nataše Janjić koja je zaigrala u njegovoj seriji "Mamutica". Aferu nikada nisu javno priznali, čak ni nakon zajedničkih fotografija koje su nekoliko puta osvanule u medijima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.