Zatekao stranca kako spava u njegovoj kući pa napravio nešto što je mnoge iznenadilo

Foto: Facebook

GORDON PRYOR iz Mangawhaija u Novom Zelandu nemalo se iznenadio kad se jednog jutra probudio i na svom kauču zatekao nepoznatog mladića kako čvrsto spava pokriven vrećom za spavanje, piše Daily Mail.

Za razliku od mnogih koji bi nepoznatog gosta vjerojatno probudili i potjerali iz kuće, Gordon ga je jednostavno pustio da spava.

"Nisam ga htio buditi i svađati se s njim. Zaključio sam da se mali treba naspavati pa sam samo provjerio je li s njim sve u redu i pustio ga da spava", objasnio je on.

Gordon je uspavanog mladića slikao i fotografije objavio na lokalnoj Facebook stranici raspitujući se poznaje li netko njegovog gosta.

Dok su mnogi pohvalili njegovo ljubazno ponašanje, neki su se zapitali kako je mladić završio na seoskom imanju usred noći.

Gordon ga je naposljetku probudio tapšući ga po ramenu i ponudio mu kavu.

Iz razgovora s momkom saznao je da se radi o studentu Louisu Coetzeu koji je bio na festivalu. Krenuo je autobusom doma, no kad je shvatio da autobus ne vozi u njegovom smjeru, pokušao je put skratiti prečicom kroz šumu i tako završio u Gordonovoj kući.

Usprkos tome što je tako nepozvan upao u njegovu kuću, Gordon je opisao Louisa kao "skromnog i dragog" dečka, a za uspomenu su odlučili napraviti selfie.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.