Zavela 11 godina mlađeg: Kontroverzna manekenka se zaručila sedmi put?

Foto: Instagram

KONTROVERZNA manekenka Katie Price zaručila se za 11 godina mlađeg dečka Carla Woodsa, piše The Sun.

Katie se početkom prošlog mjeseca službeno razvela od trećeg supruga, stripera Kierana Haylera, a vezu s Carlom počela je prije nego je okončala posljednji brak. 

Carl je sedmi muškarac s kojim se Katie navodno zaručila, a ako se vjenčaju, bit će joj četvrti suprug. U vezi su deset mjeseci. 

"Katie je jako zaljubljena u Carla i uzbuđena je zbog novog koraka u njihovoj vezi. Ona je pravi romantičar i misli da je napokon pronašla pravog", rekao je izvor za The Sun. Carl je navodno sam dizajnirao prsten s velikim dijamantom. 

U prosincu prošle godine, Katie je rekla kako planira ponovno pred oltar u 2021. 

"Znam da ćemo se Carl i ja vjenčati i imati djecu. Lijepo je biti s muškarcem koji ne želi biti slavan", rekla je tada Katie. 

Prije Kierena, njezinog trećeg supruga, Katie je bila u braku s Alexom Reidom dvije godine te s Peterom Andreom četiri godine. No zaruka je bilo i više. Zaprosili su je i glumac Warren Furman, argentinski model Leandro Penna te fitness trener Kris Boyson, ali s njima se nije vjenčala. 

Katie je nedavno ispričala kako je bila silovana kada joj je bilo sedam godina.

"Sve nevolje u mom životu došle su od muškaraca. Tako je to još od malih nogu jer sam bila silovana kad mi je bilo sedam godina. Pisala sam o tome u svojoj prvoj knjizi, to se dogodilo u parku", rekla je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.