210 kvadrata u centru Zagreba: Kakav je to stan oko kojeg se Ivanišević sudski spori?

Foto: Goran Kovacic/Marko Lukunic/PIXSELL

STAN zbog kojeg se, između ostalog, Goran Ivanišević spori s bivšom suprugom Tatjanom Dragović i kćeri Amber Marijom nalazi se u centru Zagreba te u njemu danas živi Dragović s partnerom Vlahom Arbulićem i njihovom zajedničkom kćeri.

2019. je trajala renovacija luksuznog stana, preuređenje je, tvrdili su susjedi, trajalo bar tri godine, a stan su im sredili dizajneri interijera Franić i Šekoranja. Tijekom preuređenja nezadovoljni susjedi su zvali i građevinsku inspekciju Državnog inspektorata. 

U stanu velikom 210 m2 su prije živjeli Tatjana i Ivanišević s djecom. 2008. se pisalo da ga Ivanišević želi prodati za milijun i pol eura, no do toga ipak nije došlo. Tijekom posljednje renovacije stan je minimalistički uređen, s naglaskom na mramorne detalje, pisalo se.

Na adresi stana prijavljena je tvrtka COTU COGA d.o.o, trgovina na malo kozmetičkim i toaletnim proizvodima u specijaliziranim prodavaonicama. Kao članovi društva navedeni su Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić.

Traži polovicu stana koju je Tatjana darovala njihovoj kćeri

Kako piše Nacional, bivši je tenisač pokrenuo više sudskih postupaka s ciljem da se Tatjani Dragović oduzme dio imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobnih potpisanih sporazuma. Od nje navodno traži i povrat pozajmice od 2.5 milijuna eura. Sud je, prema pisanju Nacionala, Tatjani Dragović blokirao sve račune i zabranio raspolaganje imovinom.

Ivanišević traži i polovicu stana koju je Tatjana darovala njihovoj kćeri Amber.

Tenisač se o svemu oglasio na Instagramu, a što je napisao možete pogledati ovdje.

Index je kontaktirao i Tatjanu i Gorana, no odgovor još nismo dobili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.